Vara Serilor de Poker Romanesti incepe astazi!

bwin lansează o promoție de poker de 8.800 de dolari exclusiv pentru clienții săi din România
Articol scris de admin Jul 6th, 2011

bwin poker

bwin lansează o promoție de poker de 8.800 de dolari exclusiv pentru clienții săi din România

bwin lansează o promoție de poker de 8.800 de dolari exclusiv pentru clienții săi din România

București, 4 iulie 2011. bwin, cel mai mare brand de gaming online din lume, oferă clienților săi din România șansa de câștiga premii fantastice în timpul promoției Vara Serilor de Poker Românești.

Începând de astăzi, clienții din România pot accesta bwin.com/pokernights și participa la cel mai fierbinte turneu de poker al verii. Jucătorii de poker sunt așteptați la turnee freeroll zilnice cu premii de 100 de dolari, de luni până sâmbătă, de la ora 21:00. Cei mai buni 10 jucători din fiecare turneu freeroll vor primi un loc în finala săptămânală de duminică a promoției Vara Serilor de Poker Românești. Fiecare finală are un fond de premii de 500 de dolari și va avea loc începând cu ora 21:00. Cei care nu se califică prin intermediul turneelor freeroll au ocazia de a participa la finale prin intermediul unui buy-in de doar $0,50 + $0,10.
Promoția Vara Serilor de Poker Românești va dura până pe 28 august, când va avea loc ultima finală. Premiile totale ale turneului sunt în valoare de 8.800 de dolari în cash și bonuri de turneu. Plățile prompte și serviciile necesare bunei desfășurări a competiției sunt garantate de bwin Poker.
Promoții extra: iPad Givaway și Rolex Freeroll, la dispoziția clienților bwin
Clienții din România ai bwin au ocazia de a participa la alte două promoții începând cu această săptămână. Turneul iPad Giveaway le oferă clienților bwin șansa de a câștiga un iPad jucând poker pentru cel puțin 10 minute pe bani reali în oricare zi a lunii iulie. Câștigătorii vor fi determinați printr-o tragere la sorți și pot schimba premiul pentru 500 de dolari cash.
Distracția de vară la bwin include și turneul Rolex Freeroll, care oferă câștigătorilor săi 10 ceasuri de lux Rolex GMT Sub. Fiecare client care adună cel puțin 10.000 de puncte în perioada 4 iulie – 4 august se califică automat în finala Rolex Freeroll, programată pe 14 august. Cei mai buni 10 finaliști câștigă câte un Rolex GMT Sub pe care îl pot schimba la cerere pentru 5.000 de dolari!
Pentru mai multe detalii, accesați www.bwin.com.

Comentariile pentru acest articol sunt blocate.