Zapata: “Ilie Dumitrescu mi-a redat demnitatea. Il voi rasplati”

Portarul columbian a incheiat o perioada de cosmar la Steaua II si spune ca a aflat ca nu face parte din planurile lui Victor Piturca printr-un sms.
Articol scris de Florin Codreanu Sep 4th, 2010

Robinson Zapata a fost rechemat la prima echipa a Stelei de catre noul antrenor, Ilie Dumitrescu

Portarul columbia Robinson Zapata este extrem de bucuros pentru faptul ca a fost rechemat la prima echipa de catre Ilie Dumitrescu. Sud americanul critica modul de lucru al fostului antrenor al ros albastrilor Victor Piturca despre care spune ca a fost total neprofesionist in relatia cu el: “Nu am inteles nicio clipa de ce s-a comportat asa cu mine. Nu am cerut prea mult, insa nu e normal sa aflu ca nu mai fac parte din lotul primei echipe prin intermediul unui sms. Apoi la jumatatea cantonamentului presedintele Argaseala m-a sunat sa-mi spuna ca nu intru in vederile lui Piturca. Ciudat este ca nici nu au vrut sa ma lase sa plec. Nu am inteles de ce” spune portarul columbian.

Zapata rechemat dupa desfiintarea echipei secunde la Steaua, spune ca ii este recunoscator lui Ilie Dumitrescu nu neaparat pentru ca l-a rechemat ci pentru ca ia redat demnitatea: “Vreau sa-i rasplatesc prin munca increderea lui Mister. Oricand va apela la serviciile mele indiferent cand va fi acel moment, voi da totul pentru Steaua si pentru Ilie Dumitrescu. A facut ceva extraordinar pentru mine: mi-a redat demnitatea, mi-a redat bucuria de a fi portar. Acest lucru e de nerecompensat” marturiseste columbianul in varsta de 32 de ani.

Rufay il lauda pe Ciprian Tatarusanu si spune ca va incerca sa-l sustina in continuare pe prietenul sau: “Abia am revenit la prima echipa si sper sa fiu in forma. Imi doresc sa ajung macar rezerva meci de meci apoi cine stie. Sper sa-l fac astfel si mai bun si sa-l sustin pe Ciprian Tatarusanu. Traverseaza o perioada excelenta are un viitor frumos in fata. N-am avut emotii cu elevetienii la penaltyuri stiam ca Cipri are un talent imens. Va spun ca mi-au disparut emotiile din timpul meciului complet la penaltyuri pentru ca stiu ce poate Ciprian” adauga Robinson Zapata.

7 comentarii »
  1. piturca intotdeauna a fost marlan. nu stiu de ce isi face zapata probleme, dar simt ca va reveni la prima echipa si isi va spune cuvantul din nou redevenind portarul de reflex de altadata care l-a avut steaua. in ceea ce il priveste pe piturca, de mult voiam sa spun asta dar n-am avut ocazia, mi se pare un antrenor care are impresia ca fotbalul e cazinoul la care se duce el seara si pierde la barbut. el nu stie sa conduca o echipa, el a vrut sa-i ia steaua lui gigi, o faci, dar nu asa….. machiavelic. de ce il pune pe neagoe sa antreneze ? pentru ca el e slab, sttie sa joace teatru , sa fie personajul dur, dar habar n-are de fotbal. toata lumea il vedea ca pe un zeu cand a venit la steaua antrenor acum, eu nu-l suport de cand juca la steaua, unde si acolo l-a bagat tasu’ ca era greu in ministeru ap. El statea la pomana, pentru cei care-si mai aduc aminte, nu prea muncea, nu vedea jocu. Asa vrea sa faca si acum, in zilele noastre. tare mila mi-e de craiova. O sa traim si o sa vedem………..

  2. Robinson e unul din acei jucatori care joaca cu sufletul pentru echipa, sunt foarte rari astfel de jucatori care au evoluat sau evolueaza la Steaua, cred ca as putea sa-i numar pe degetele de la o singura mana, un caracter deosebit, totdeauna a vorbit frumos, nu a jignit niciodata pe nimeni, e un baiat deosebit si nu merita un astfel de tratament din partea lui Piturca.

  3. hai sa nu mai vb de piti ca atunci cand revenise la steaua nu mai stiam ce sa-i facem si nu mai puteam de bucurie acum ca aplecat si stim dc a plecat incepem sa-l blamam deh ca romanii.in leg cu zapata sper sa-si revina si sa redevina portarul din primul sau sezon cu toate ca in ultima perioada care a jucat a gresit mult si asta e si soarta jucatorilor gresesti platesti,cum si antr nu au rezultate si pleaca dar jucatorii raman mi se pare corect si aici sa se intample la fel -vrei bani arata pt ce vrei

  4. sa nu uitam cate a facut zapata pt steaua cate meciuri nemaipomenite a facut si intradevar joaca si cu sufletul ceea ce nu multi straini au aceasta calitate ma bucur pt el k a revenit la prima echipa

  5. daca rufai a spus tot ce scrie mai sus e de apreciat.pikurca=barbugiu.avem 2 portari super talentati.FORZZA

  6. Respect, Zapata! Suntem alaturi de tine!

  7. Locul de titular l-a pierdut, dar nu are voie sa nu fie la prima echipa.

Comenteaza acest articol!