Transferuri la Steaua

Scapata de excluderea din cupele europene, sa aruncam un ochi la transferurile de la Steaua. Conducerea tehnica cauta sa intareasca echipa serios in atac
Articol scris de Dan Jun 27th, 2013

Scapata de excluderea din cupele europene, sa aruncam un ochi la transferurile de la Steaua. Conducerea tehnica cauta sa intareasca echipa serios in atac - Raul Rusescu a plecat la Sevilla, Rocha in China iar Alibec si Keseru nu mai vin. Ultimul nume pe lista Stelei este cel al lui Stefan Maierhofer!

Steaua a mai avut atacanti inalti de-a lungul timpului precum Thereau sau Victoras Iacob. Niciunul nu a fost insa atat de inalt precum austriacul de 30 de ani - Maierhofer (in foto) are 2.02 si acest lucru l-a ajutat sa isi treaca in CV echipa importante precum Bayern Munchen, Rapid Viena, Wolverhampton, Red Bull Salzburg sau FC Koln, actualul sau club.

International austriac, Maierhofer a reusit sa-i dea gol Stelei anul trecut intr-un amical disputat in Austria, pierdut de Steaua cu 2-3.

A prins doar 2 meciuri la echipa mare a lui Bayern la 25 de ani. Pana atunci a fost…bucatar! Uriasul atacant austriac are acum 30 de ani si de cand s-a lasat de bucatarie a jucat la 9 cluburi in 5 ani. Golgeter in Austria la Red Bull Salzburg in urma cu un an, Meiehofer a ajuns in Germania la Koln. A prins doar 6 meciuri in liga a doua germana si a marcat un singur gol. Meierhofer are si 15 meciuri cu 2 goluri in nationala Austriei!

Un comentariu »
  1. nu cred ca e o solutie palita asta,mai bine il luau pe Bawab de la Medias sau pe Tony de la U Cluj dar mai trebuie si un fundas central si un mijlocas central de valoare si nu avea steaua rival

Comenteaza acest articol!