Transferul unui atacant la Steaua, asteptat de suporteri, mai are de asteptat

Ultimele rezultate sunt ingrijoratoare, in vederea meciurilor cu Ajax din Europa League. Campania de transferuri din aceasta iarna le-a rezolvat doar partial problemele stelistilor.
Articol scris de Dan Feb 6th, 2013

Ultimele rezultate sunt ingrijoratoare, in vederea meciurilor cu Ajax din Europa League. Campania de transferuri din aceasta iarna le-a rezolvat doar partial problemele stelistilor. Reghecampf si-a acoperit postul de fundas dreapta, prin aducerea lui Rapa, insa compartimentul ofensiv a ramas in continuarea in baza unor atacanti care nu au aratat o forma grozava in amicale - Nikolici, Adi Rocha, Mihai Costea sau Tatu.
Cu toate astea, Gigi Becali spune ca Steaua e acoperita pentru dubla cu Ajax. Patronul Stelei a anuntat ca va mai transfera un atacant doar daca meciurile din Europa League il vor convinge ca echipa sta prost in atac. Un pariu riscant, pe care Becali si l-a asumat deja.
“Stai sa vad care e situatia cu Ajax, ca nu se termina perioada de transferuri dupa meciul ala si imediat cumpar un atacant de mare clasa, care e problema? Nu am luat un atacant pana acum, pentru ca am mare incredere in Tatu. Vreau sa vad cum joaca Tatu acum. S-ar putea sa am nevoie de un atacant pe care sa-l pregatesc din vara. Campionatul e luat, in Liga Europa ce o fi, o fi. Ma intereseaza calificarea in Liga Campionilor, preliminarii si play-off”, a declarat Gigi Becali.