Tatarusanu si Gardos au fost titulari in victoria Romaniei cu Luxemburg

Ciprian Tatarusanu si Florin Gardos au contribuit la succesul echipei nationale a Romaniei in meciul cu Luxemburg de la Piatra Neamt
Articol scris de Razvan Mitacu Mar 30th, 2011

Ciprian Tatarusanu a fost invins de Gerson in minutul 22

Ciprian Tatarusanu si Florin Gardos au fost titulari si au evoluat pe toata durata meciului castigat de nationala Romaniei cu 3-1 in fata Luxemburgului, partida contand pentru calificarea la Campionatul European din 2012. Portarul Stelei a fost invins in minutul 22 de Lars Gerson, insa cateva secunde mai tarziu a evitat majorarea avantajului oaspetilor. O alta interventie a lui Tatarusanu in minutul 69 a pastrat avantajul Romaniei, care in acel moment conducea cu 2-1. Titular a fost si fostul atacant al ros-albastrilor, Bogdan Stancu, schimbat la pauza in urma unei prime reprize mai degraba modeste. Pentru Gardos meciul a reprezentat debutul sau in echipa nationala a Romaniei, iar emotiile inerente s-au facut simtite la faza golului advresarilor, unde tanarul fundas central a fost partial vinovat.

Ciprian Tatarusanu si Florin Gardos vor reveni astazi la antrenamentele Stelei si vor incepe pregatirile in vederea importantului meci programat sambata seara in deplasare cu Timisoara.

Comenteaza acest articol!