Stiri despre Steaua


Articol scris de Dan Oct 17th, 2013
Rebelboy Mada, Roberto Maryus, Ionut Dinu liked this post

Dupa afisarea pe pagina de Facebook a extraselor de cont din fondul bancar al Stelei, astazi, jucatorii si-au primit salariile la zi, cu doua exceptii, Tatarusanu si Bourceanu.
Clubul Steaua a achitat astazi, la zi, salariile fotbalistilor sai, un tipar al conducerii se observa in modalitatea de abordare a jucatorilor care se afla la sfârsit de contract.
“Ma deranjeaza când Mitica Dragomir vorbeste fara sa cunoasca intelegerea mea cu fotbalistii. Eu m-am inteles cu baietii sa nu depasesc cel mult doua luni plata salariilor. Asta a fost intelegerea mea cu ei, iar Bourceanu si baietii pot sa confirme oricând aceasta informatie. In plus de asta Reghe este cel care din start nu suporta ca salariile elevilor sai sa intârzie mai mult de doua luni. El tine la mult la fotbalistii lui si nu vrea sa lucreze cu acestia daca nu sunt cu gândul exclusiv doar la fotbal”, a spus Becali apropriatilor de la club.
Petrescu il vrea pe Bourceanu la Kuban, Gigi nu se opune
Tatarusanu si Borceanu (in foto) au de incasat o prima totala de 200.000 de euro pentru câstigarea titlului si calificarea in grupele Champions League pe care nu o vor primi daca nu semneaza noi contracte cu grupul stelist. Patronul din Jilava, a trimis o scrisoare lui Laurentiu Reghecampf si Meme Stoica in care le trasmite celor doi ca nu mai tolereaza tragerile de timp ale celor doi jucatori.
Din luna decembrie, capitanul si portarul stelist, vor intra in ultimele sase luni de contract la finele carora vor putea sa-si gaseasca o echipa fara ca Steaua sa mai primeasca vreun ban.
O situatie similara a avut loc si in cazul lui Raul Rusescu si Vlad Chiriches care nu au mai primit banii pentru câstigarea campionatului sau calificarea in Liga Campionilor atunci când au fost transferati in strainatate.

Comenteaza acest articol!