Steaua vizeaza al treilea trofeu, Cupa Romaniei


Articol scris de Dan May 30th, 2015

Steaua este la un pas sa castige toate cele 3 competitii interne din 2015. O performanta unica. Pentru ca Cupa Ligii – a treia competitive – s-a reluat chiar in 2015. Opinam ca antrenorul Costel Galca ar trebui lasat sa isi continue munca. Jocurile se pare ca sunt facute. Mirel Radoi va prelua Steaua.
Steaua se pregateste asadar de ultima finala a sezonului: Steaua - U. Cluj, finala Cupei Romaniei este live la ProTV, duminica la ora 21:00.

Supercupa

Steaua ramane la finalul acestui sezon cu doua trofee si sansa de a castiga si a treia cupa, dar si cu doua recorduri atinse in Europa.
UEFA scrie astazi despre recordurile din acest sezon din Europa, unde Steaua e prezenta cu hattrick-ul lui Claudiu Keseru si victoria cu 6-0 in fata danezilor de la Aalborg.
In prima etapa din faza grupelor, Steaua a reusit sa stabileasca recordul de goluri intr-un meci din Europa League, cu cele sase goluri marcate cu Allborg.

Tot in acea partida, Keseru a reusit sa-l detroneze pe Gerrard din topul celor mai rapide hattrick-uri, marcand de trei ori intre minutele 61 si 72. In imagine Keseru in jocul cu Aalborg.

Steaua keseru aalborg

Si Sevilla este pe lista recordurilor, fiind singurul club care a reusit sa castige de patru ori Europa League, iar Vitolo marcand cel mai rapid gol din istoria competitiei, in secunda 13 a meciului cu Villarreal.
Bruges a reusit 11 meciuri consecutive fara infrangere in acest sezon, iar jucatorii lui Napoli au dat-o in bara de cele mai multe ori: 10.

Comenteaza acest articol!