Steaua, trofeu dupa trofeu !


Articol scris de Dan May 22nd, 2014

Steaua a primit marti titlul de campioana, cel de-al 25-lea din istoria clubului. Stelistii au sarbatorit alaturi de peste 30.000 de suporteri mai bine de o ora dupa finalul meciului cu Otelul, scor 2-2.

SteauaTitlul25a

Urmatorul meci poate fi un nou trofeu pentru Steaua. Finala Cupei Romaniei de vineri.
Federatia Romana de Fotbal a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca in ziua finalei Cupei Romaniei - Timisoreana va scoate la vanzare 1.500 de bilete la Peluza Nord a Arenei Nationale, dupa ce Astra Giurgiu a returnat tichetele de acces. In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice.
Astfel, traficul rutier va fi restrictionat gradual incepand cu ora 16:00, pana la defluirea totala a spectatorilor dupa cum urmeaza:
str. Maior Coravu, intre sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson;
str. Vatra Luminoasa, intre sos. Mihai Bravu si str. Pierre de Coubertin, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson;
str. Pierre de Coubertin, intre sos. Iancului si Rondul de la intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazise care intersecteaza si acced in acest tronson;
bd. Basarabia, intre sos. Mihai Bravu si bd. Chisinau, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson.

Steaua a fost sanctionata de Comisia de Disciplina a FRF cu disputarea a doua partide cu portile inchise, in urma incidentelor create de spectatori la meciul cu Otelul Galati, din ultima etapa a sezonului. Steaua a primit si o amenda de 40.000 de lei.
Stelistii au fost penalizati dupa ce suporterii au aruncat cu petarde in teren, Steaua fiind recidivista.
Astfel, echipa lui Reghe va disputa cele doua meciuri cu portile inchise in primele partide de pe teren propriu din sezonul 2014-2015.

Comenteaza acest articol!