Szukala este Fotbalistul strain al anului din Liga 1


Articol scris de Dan Dec 22nd, 2014

Lukasz Szukala a fost desemnat ”Fotbalistul strain al anului din Liga 1” dupa un sezon excelent in tricoul Stelei. Fundasul polonez explica acum, la 4 ani si jumatate de la transferul la Gloria Bistrita, de ce a acceptat sa vina in Romania si cum a ajuns in Ghencea.
“N-am semnat imediat cu Gloria. Reghecampf mi-a zis: «Vino, stai o saptamina si daca iti place, ramii. Daca nu, asta e!». Au mai venit doi jucatori o data cu mine, ambii germani. Eu am semnat si cred ca diferenta a facut-o faptul ca eu sint polonez, iar ei, germani. Nu m-a surprins infrastructura, eram obisnuit cu conditii mai proaste. Cei doi germani n-au rezistat, i-au zis lui Reghe ca se intorc in Germania, ca nu suporta. Ii inteleg, erau obisnuiti cu alta calitate, cu autostrazi…”, isi aminteste Szukala.

Szukala

Fundasul de 30 de ani a ajuns in 2012 la Steaua, dupa ce evoluase pentru U Cluj si Petrolul, iar anul trecut a debutat in nationala Poloniei, unde s-a impus rapid ca titular. “Am venit la Steaua datorita lui Reghecampf si cred ca nimeni in afara de el nu m-a vrut acolo. Reactia n-a fost asa pozitiva cind a venit Szukala la Steaua! Am avut foarte multa presiune, iar la inceput m-am gindit si am simtit ca o sa-mi fie foarte greu. Important pentru mine a fost ca exista antrenorul care avea incredere maxima in mine”, a dezvaluit Lukasz Szukala.
Gigi Becali scrie in detentie o carte. In prefata acestei carti exista un pasaj in care Becali explica de ce nu va instala un nou manager general la echipa, desi s-au vehiculat nume precum Daniel Prodan si Gabi Popescu: “In 2014, a venit lovitura cu MM. Una grea. Dupa mine, Mihai era cea mai importanta persoana din club. Cum ii trimiteam, din inchisoare, epistole in care il numeam fratele meu mai mic, asa ii promit si acum, ca locul sau nu va fi luat de nimeni la Steaua. Sper, prin asta, sa-i aduc o mica mingiiere in celula sa de la Rahova”.

Despre Claudiu Raducanu scrie: “Am devenit patron intr-o perioada in care mai toti jucatorii doreau sa plece. Claudiu Raducanu avea oferta din China. L-am tras linga mine: «Ce cauti, tata, tu acolo, printre aia de maninca serpi si ciini? Stai, colea, linga mine, sa facem performanta.» A inteles, a ramas”.

Comenteaza acest articol!