Steaua are stema


Articol scris de Dan Jan 15th, 2015

Steaua a confirmat intelegerea cu CSA Steaua si printr-un comunicat oficial, postat pe site-ul propriu.
Redam mai jos comunicatul integral al FC Steaua:
„In urma intalnirii dintre reprezentantii CSA Steaua Bucuresti si cei ai SC FC Steaua Bucuresti SA, desfasurata joi, 15 ianuarie 2015, la sediul clubului militar, cu privire la solutionarea aspectelor legate de punerea in aplicare a deciziei Inaltei Curtide Casatie si Justitie (ICCJ), au rezultat urmatoarele concluzii:

- Folosirea stadionului Ghencea de catre echipa de fotbal se va realiza pe temeiul acelorasi coordonate legale care au stat la baza acordurilor si contractelor anterioare;

- Pana la publicarea motivarii deciziei ICCJ si finalizarea procedurilor de evaluare a marcii de catre un evaluator autorizat, utilizarea marcii se va face pe baza unui acord incheiat intre parti, in conditiile legii.

Intalnirea s-a desfasurat intr-un spirit de cooperare deschisa, ambele parti exprimandu-si preocuparea pentru identificarea celor mai bune solutii de continuare a colaborarii in conditii de deplina legalitate, transparenta, respect reciproc si in sprijinul asigurarii unui cadru coerent de desfasurare a activitatii sportive de inalta performanta.

Meciuri Steaua Ianuarie 2014

De asemenea, reprezentantii celor doua entitati au convenit ca informarea publicului cu privire la rezultatele acestei intalniri sa se realizeze prin intermediul prezentului comunicat comun de presa”.
Valeriu Argaseala, presedintele Stelei, a confirmat, la iesirea de la negocieri, faptul ca echipa lui Galca si-a recuperat stema si culorile. ”Am gasit intelegere la CSA Steaua, si noi, si ei vrem acelasi lucru, sa vedem stema pe tricouri. Pentru a gasi cadrul legal, insa, va mai dura un pic.
Speram ca pana la inceputul campionatului sa putem folosi sigla noastra. Cu Borussia, veti vedea ca vom juca pe echipamente cu sigla pe care a avut-o Tamas pe tricoul de la prezentare”, a declarat Argaseala.
Steaua va juca sambata cu Borussia Dortmund un meci amical in Spania. Meciul va fi in direct de la ora 17:30 la Digi Sport 1.

Comenteaza acest articol!