Steaua s-a distrat cu Vardar !


Articol scris de Dan Jul 17th, 2013
Alex Ionut Covaci, Simion Irina, Ionel T Onisemiuc, Gheorghe Timis, Sabin Ionut Lutu, Marian Damian Balan, Dorin Dolachi, Csaba Otves, Petru Budau liked this post

Meciul de pe Arena Nationala contand pentru preliminariile Ligii Campionilor a fost la discretia stelistilor, ei dominand extrem de clar pe campioana Macedoniei, spre deliciul fanilor din tribune. Steaua Vardar a fost un 3-0 care a rezolvat inca din meciul tur problema echipei calificata mai departe.
Steaua a facut un meci excelent in fata unei echipe, Vardar Skopje, care a venit la Bucuresti precum mielul la taiere. Cristi Tanase a deschis scorul in minutul 12, cu un sut de la 10 metri, dupa ce Adi Popa trimisese in bara. In minutul 21, Steaua si-a dublat avantajul, prin golul inscris cu capul de Pintilii. Iar in al doilea minut de prelungire al primei reprize, la fel ca la primul gol al „ros-albastrilor”, Adi Popa a trimis in bara, doar ca de aici balonul s-a dus in spatele lui Pavlovic, de unde a ricosat in plasa portii lui Vardar.
„Am facut un joc bun, ne-am impus ritmul. Cei de la Vardar nici nu au existat, iar noi am avut foarte multe ocazii. Am luat o optiune importanta pentru calificare, asa cum ne doream. Puteam sa mai marcam cateva goluri, pe langa cele trei pe care le-am reusit. Nu le reprosez insa nimic jucatorilor, legat de faptul ca nu am mai inscris si in repriza a doua. Toti au tratat meciul serios si trebuie sa le multumim pentru felul in care s-au comportat. Cred ca in doua-trei saptamani putem ajunge la nivel maxim”, a declarat Reghecampf.

SteauaVardar

Pe o Arena Nationala vibrand pentru baietii lui Reghe, au inceput meciul echipele:
STEAUA: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, N. Stanciu, C. Tanase - Nikolic. Antrenor: L. Reghecampf.
VARDAR: Pavlovic - Reljic, Bojovic, Tanevski, Cikarski - Petrovic, Temelkov - Gimenez, Petrov, Stojkov - Kostovski. Antrenor: B.Milevski.

Comenteaza acest articol!