Steaua – Pandurii 2-2. Si rezervele Stelei fac rezultate bune


Articol scris de Dan May 14th, 2014

Laurentiu Reghecampf a menajat titularii Stelei cu Pandurii, pe Ghencea. Cu titlul de campioana in buzunar, trupa din Ghencea a inceput partida cu o formula inedita, din care au lipsit mai multi titulari. Chiar si asa, ros-albastrii au reusit un start perfect si au avut avantaj de doua goluri dupa un sfert de ora.
Breveeld a facut hent in careu, iar Keseru a transformat penalty-ul fara emotii. Ionut Neagu a creat apoi faza din care Iancu a marcat al doilea gol al echipei lui Reghecampf.

Replica Pandurilor nu a intarziat, insa transversala s-a opus la executia lui Erico. Piovaccari a incasat doua cartonase galbene in doar cateva minute si si-a lasat echipa in inferioritate inainte de pauza. Italianul va rata astfel meciul cu Petrolul. Gorjenii au inceput sa spere imediat dupa startul partii secunde. Matulevicius a profitat de greseala lui Rapa si a redus din handicap. Dos Santos putea sa egaleze, dar a trimis peste cu poarta goala. A facut-o totusi Nistor, care si-a trecut in cont primul gol de la revenirea din Franta. Echipa lui Grigoras putea chiar sa castige, dar Dos Santos n-a reusit sa agate mingea pasata in fata portii lui Nita.

Steaua Pandurii

Chiar daca a fost un joc pentru nimic si nimeni (s-a jucat fara spectatori), Steaua - Pandurii a mai confirmat o data un adevar alarmant pentru Liga I: formatia din Ghencea n-are rival in intrecerea interna, nici atunci cand foloseste rezervele.
Nita - Georgievski, Matei, Rapa, Pirvulescu - Neagu, Filip - Radut, Keseru, Iancu - Piovaccari. Asa a aratat primul „11“ al Stelei contra Pandurilor.

Steaua PanduriiA

Chiar si fara fotbalistii de baza, trupa pregatita de Reghecampf avea 2-0 pe tabela de marcaj, dupa 16 minute! Keseru a transformat un penalty (8), iar Iancu a majorat scorul (16). Parca si cei de la Pandurii si-au dat seama de penibilul situatiei si au inceput sa alerge dupa egalare. Imediat dupa pauza, profitand si de eliminarea lui Piovaccari (38), Matulevicius a redus din diferenta (46), pentru ca Nistor sa stabileasca scorul final, inca din minutul 72: 2-2.

Steaua PanduriiB

Steaua, campioana deja, are 75 de puncte, cu doua runde inainte de final, fiind urmarita de Astra, cu 66 de puncte. Pandurii inca n-a invins pe nimeni, de cand Grigoras l-a inlocuit pe Pustai, si ocupa pozitia a 7-a cu 44 de puncte. Gorjenii au adunat doua infrangeri si doua remize cu noul lor antrenor si nu pot termina campionatul mai sus de locul 6, ocupat acum de CFR.

Comenteaza acest articol!