Steaua va evolua in Liga Campionilor in sezonul viitor

Comisia de Control si Disciplina a UEFA a anuntat, marti, pe site-ul sau oficial decizia oficiala in cazul echipei Steaua, care arata ca gruparea campioana a Romaniei nu va putea participa intr-o editie de cupa europeana
Articol scris de Dan Jun 26th, 2013
Danci Trandafir, Catalina-Alexandra Acs, Cristian Daniel Cretulescu, CoSty CoSty, Damon Salvatore, Alex Ionut Covaci liked this post

Comisia de Control si Disciplina a UEFA a anuntat, marti, pe site-ul sau oficial decizia oficiala in cazul echipei Steaua, care arata ca gruparea campioana a Romaniei nu va putea participa intr-o editie de cupa europeana in care se va califica, sanctiunea fiind suspendata pentru o perioada de proba de cinci ani.

Important e ca Steaua va evolua in Liga Campionilor in sezonul 2013-2014.

 

“CBD a analizat cu atentie situatia Stelei si, tinand cont de anumite circumstante atenuante, a fost impusa urmatoarea sanctiune: Steaua nu va putea evolua intr-o cupa europeana in care echipa se va califica. Sanctiunea este suspendata pentru o perioada de proba de cinci ani”, se arata in comunicatul de presa.

Decizia poate fi contestata, informeaza UEFA.

Echipa Steaua nu a fost suspendata de UEFA in dosarul Valiza si va evolua in Liga Campionilor in sezonul viitor.

“Steaua joaca in preliminariile Ligii Campionilor. Asta e tot ce conteaza. Ca amenda, ca perioada de probatiune, asta e altceva, dar suporterii trebuie sa stie ca pe 16 iulie trebuie sa umple stadionul, pentru ca trebuie sa batem la o diferenta care sa ne califice din primul meci. A fost descatusare in autocar, pentru ca toti ne-am gandit numai la asta. Nu am avut viata zilele astea, de cand UEFA a declansat procedura disciplinara aveam cele mai negre scenarii. Acum pana si ploaia mi se pare mai frumoasa”, a declarat managerul stelist Mihai Stoica la Digisport.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, UEFA nu a comunicat pe site-ul oficial decizia in cazul Stelei.

Steaua a rasuflat usurata dupa ce Comisia de Disciplina a UEFA a decis ca echipa poate evolua in acest sezon al Ligii Campionilor. Si deja ros-albastrii s-au pus pe facut transferuri in vederea noului sezon. „Vor veni doi atacanti din strainatate. Era nevoie de ei si daca ramanea Rusescu. Speram sa-i avem la dispozitie pentru cantonamentul din Anglia“, a declarat Mihai Stoica inainte de inceperea partidei amicale de aseara, cu Videoton.
Unul dintre jucatorii asteptati de stelisti e Osariemen Ebagua, fotbalist nigerian de picior stang, care a marcat 17 goluri pentru Varese in ultimul sezon din Serie B.

Comenteaza acest articol!