Steaua l-a transferat pe Alexandru Tudorie


Articol scris de Dan Jun 17th, 2015

Steaua a rezolvat astazi transferul lui Alexandru Tudorie (19 ani) de la Otelul Galati.
200.000 de euro a costat-o pe Steaua transferul lui Alexandru Tudorie de la Otelul. Mutarea a fost confirmata de Ovidiu Burca, managerul sportiv al clubului galatean, care a precizat ca Otelul si-a pastrat un procent dintr-un viitor transfer.
Transferul a fost negociat cu administratorul care se ocupa de insolventa clubului Otelul. “Din cate stiu, administratorul special si domnul Argaseala au ajuns la un numitor comun, urmand sa semneze si actele.” “Alex e un copil care isi doreste foarte mult sa joace la Steaua, cu atat mai mult cu cat a retrogradat. Pentru el nu este important aspectul financiar la aceasta varsta.” “Suma de transfer este de 200.000 de euro, plus 25% dintr-un viitor transfer”, a declarat oficialul clubului Otelul la DolceSport.
Mirel Radoi se pregateste sa se impuna ca antrenor cu aceleasi calitati care l-au ajutat si in cariera de antrenor.

Steaua antrenor radoi

Radoi l-a impresionat pe tanarul Enceanu, care spune ca noul antrenor al Stelei este autoritar in vestiar si se impune deja ca un advearat lider. Radoi a devenit capitan la Steaua la scurt timp dupa ce a ajuns in Ghencea de la Extensiv, inainte sa implinesaca 20 de ani!
“Tot timpul cand se schimba antrenorul este alta atmosfera, jucatorii vin mai motivati si se schimba multe date. S-ar putea sa ne inteleaga mai bine Mirel.

M-a impresionat autoritatea lui, se vede ca este un adevarat lider. A zis ca nu vrea sa ne adresam cu Mister sau Coach. Este un simbol al Stelei. Mi-as dori sa joc cu Radoi, un simbol al clubului Steaua. Este o placere sa-l ai ca antrenor, ar fi o placere si mai mare sa joc alaturi de el.
Steaua tot timpul a fost puternica. Plecarea unor jucatori destabilizeaza un pic lotul, dar cred ca jucatorii care vor veni se vor integra foarte bine”, a spus Rares Enceanu intr-o conferinta de presa.
Steaua e in primul cantonament al verii, la Sacele.

Comenteaza acest articol!