Steaua-Kapfenberg 1-1. Egal in al doilea amical al iernii

Steaua a remizat in al doilea amical din Antalya, scor 1-1 cu ocupanta locului 8 din Austria, Kapfenberg. Golul Stelei a fost marcat de Radut.
Articol scris de Florin Codreanu Jan 24th, 2011
steaua-kapfenberg

Nicolae Dica a fost titular in amicalul Stelei cu Kapfenberg, scor 1-1

Steaua a remizat cu ocupanta locului opt din Austria, Kapfenberg, fiind egalata de un pusti care nu a implinit inca 17 ani. Dupa o prima repriza alba, Steaua a deschis scorul dupa pauza prin Mihai Radut, care a sutat perfect in minutul 62 de la marginea careului de 16 metri. Egalarea a venit dupa o eroare de marcaj a stelistilor pustiul Gregorici executandu-l din interiorul careului pe Cezar Lungu.

Marius Lacatus a inceput prima repriza cu un 4-4-1-1, folosindu-l pe Nicolae Dica titular in spatele singurului varf, Marius Bilasco. Banel a revenit in primul unsprezece in dreapta in timp ce Bicfalvi a fost titularizat alaturi de Marinescu in centrul liniei mediane. Sud americanii Bonfim si Brandan par titularii indiscutalbili ai debutului de sezon in benzile laterale, ei fiind folositi din primul minut astazi cu Kapfeneberg. Singurul jucator care a evoluat pe toata durata meciului a fost Florin Gardos, in timp ce Gerlado Alves nu a fost folosit deloc din cauza unei tendinite.

La finalul meciului cu Kapfenberg, la capitolul plusuri pot fi trecuti Gardos si Galamaz, cei doi fundasi centrali care in prima parte au controlat autoritat jocul aerian in propriul careu dar si capitanul Cristi Tanase, singurul jucator al Stelei cu nerv in aceasta seara. Si Mihai Radut a adus un plus in linia de mijloc a Stelei dar a fost schimbat dupa numai 30 de minute de Marius Lacatus. Probleme mari pentru Emeghara si Baciu dupa pauza, dar si inconstanta in jocul lui Surdu, Szekely sau Ricardo. Devine din ce in ce mai evidenta nevoia de un atacant cu nume dupa plecarea lui Stancu, iar tinta Moraes pare din nou sa se indeparteze.

Steaua a jucat in prima repriza in formula:  Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Geraldo, Brandan - Nicolita, Bicfalvi, Marinescu, Tanase - Dica- Bilasco. Dupa pauza, chiar daca Dica, Bonfim, Brandan si Tanase au iesit mai tarziu, Steaua a jucat astfel: Lungu-Onicas, Gardos, Baciu, Emeghara-Ricardo, Radut (Ionescu)-Szekely, Onofras, Cosmin Matei-Surdu.

7 comentarii »
  1. dica du-te tata acasa si lasa-ne

  2. Taci ma, ca nu conteaza prea mult pentru el amicalele.

  3. Am jucat slab de tot!

  4. Meciurile de pregătire se numesc așa tocmai pentru că nu contează rezultatul, ci rularea întregului lot, condiția fizică, ajungerea la un anumit nivel tehnic și tactic și așa mai departe. Se face prea mare tapaj că echipa X a bătut cu 17 - 0 sau echipa Y a luat-o cu 4-2… Un meci de pregătire e un antrenament, nimic mai mult.

  5. tanase mi s-a parut cel mai pregatit de ineperea camp .. restu is inca in vacanta :) )

  6. Las ca castigam campionatu!

  7. ba in cantonamentul asta s-a pus pret pe pregatirea fizica nici nu au facut antrenamente cu mingea deci rezultatele nu prea conteaza pt a sunt meciuri de pregatre da in al doilea cantonament unde vor fi 6 meciuri tari de la al 3-lea meci unde de atunci cam trebuie sa fie pregatiti bn si sa inceapa sa joace

Comenteaza acest articol!