Steaua joaca Supercupa cu ASA Tg Mures


Articol scris de Dan Jul 7th, 2015

Steaua va juca miercuri Supercupa cu ASA Tg Mures. Este primul meci din noul sezon intern din fotbalul romanesc.

Dan Petrescu se pregateste special pentru supercupa cu Steaua de pe 8 iulie, in direct la PRO TV. A adus doi olandezi la ASA, pe Luis Pedro si Romario. Spera ca macar unul dinte ei sa fie 100% gata de meciul cu Steaua.
“E foarte greu sa formezi o echipa intr-un timp atat de scurt. Nu avem lotul complet, nu putem avea pretentii mari la inceput. E timp mult prea scurt. ”
“Steaua e marea favorita in Supercupa, normal. Golanski si cei doi olandezi abia au venit la echipa. Sper ca macar unul dintre cei doi sa fie apt pentru meciul de Supercupa, pentru ca arata bine din punct de vedere al calitatilor”, a declarat Dan Petrescu.
Steaua primeste o veste buna inaintea marelui meci al verii. Radoi profita de faptul ca regulile FRF sunt in continuare neclare, astfel ca va putea sa stea pe banca Stelei chiar si doi ani din postura de antrenor. Va fi pe banca si in Supercupa, cu ASA si Dan Petrescu.

STEAUA - ASA, Supercupa Romaniei Timisoreana, miercuri 8 iulie 21:00 in direct la PRO TV.

Nicusor Stanciu

Stanciu (in foto) e noul numar 10 de la Steaua. Vrea sa faca un meci de… 10 si sa castige Supercupa, miercuri, de la 9 seara, la PRO TV. Hagi, Dica si Tanase au purtat numarul 10 la Steaua.
“Nu e nicio presiune, ma bucur ca am preluat eu numarul asta”, spune Stanciu.
Numarul 10 a ajuns la Stanciu, iar banderola lui Tanase va fi purtata de Varela.

Radoi: I-am zis, te pun capitan, dar imi dai 10 la suta din salariu.
Varela: Nu, e putin
Radoi: La fel, si el mi-a dat 10 la suta sa-i dau numarul
Halep e la Constanta si stelistii o asteapta la Supercupa.
“Din pacate pentru ea n-a avut un parcurs lung la Wimbledon. Un prilej in plus pentru noi sa castigam SuperCupa si sa-i facem si ei o bucurie”, spune Nicusor Stanciu.

Comenteaza acest articol!