Steaua joaca cu Petrolul ultimul derby al sezonului


Articol scris de Dan May 17th, 2014

Petrolul si Steaua joaca ultimul derby al sezonului in curs, meci care are miza importanta doar pentru gazde, care lupta pentru locul 2. Partida va incepe de la 21:30, in direct la Digi.
Echipe probabile:
Petrolul: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Hoban, Guilherme - Mustivar, De Lucas - Priso, Albin, Walter – Tamuz.
Antrenor: Razvan Lucescu.

Steaua: Tatarusanu - Ripa, Varela, Gardos, Pirvulescu - Pintilii, Sinmartean - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr.Tanase – Piovaccari.
Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Steaua-titlul25A

Dupa ce a anuntat ca va mai ramane inca un sezon la Steaua, Laurentiu Reghecampf a pus la punct si cantonamentele din aceasta vara pentru campioana Romaniei. Dupa ce echipa se va reuni pe 13 iunie, Steaua va efectua doua turnee de pregatire, ambele in strainatate. Mai intai se va merge in Italia, in perioada 15-26 iunie, si se va caza in Cogolo, o micuta localitate din Muntii Alpi, aflata la 150 de km nord de Brescia. Reghecampf a cerut adversari tari chiar din primul turneu, se vor juca trei amicale, cel mai probabil cu echipe elvetiene, dar care pana ieri nu fusesera confirmate. In schimb, Steaua si-a dat acordul pentru un joc de verificare cu Ludogoret, campioana Bulgariei, amical care va avea loc in al doilea turneu de pregatire pe care ros-albastrii il vor efectua, de aceasta data in Anglia, la baza de pregatire a nationalei Albionului de la St. George’s Park.
In cantonamentul din Insula, stelistii vor disputa un joc la doua zile, iar partida cu Ludogoret e confirmata pentru 1 iulie. Perioada in care campioana Romaniei se va afla in Anglia va fi 28 iunie - 08 iulie. Ca si Steaua, Ludogoret va participa in acest sezon in preliminariile Ligii Campionilor, din turul 2, dar spre deosebire de formatia bucuresteana, bulgarii nu se vor afla printre capii de serie, astfel ca acest amical ar putea fi un preview a unei posibile intalniri din UCL.
Programul Stelei este urmatorul:
13 iunie – reunirea echipei si vizita medicala;
15-26 iunie – cantonament la Cogolo (Italia);
26-28 iunie – liber;
28-08 iunie – cantonament la St. George’s Park (Anglia).

Comenteaza acest articol!