Steaua il poate lua pe Mitrita


Articol scris de Dan Nov 14th, 2013
Adi Visenfeld, Alex Ionut Covaci liked this post

Alexandru Mitrita poate fi prima lovitura pe care Steaua o da, in cazul in care isi reinfiinteaza Academia, asa cum a anuntat Massimo Pedrazzini. Massimo Pedrazzini a anuntat ieri ca Steaua va avea din nou academie de fotbal, dupa ce aceasta fusese inchisa in 2009, pe motiv ca nu-si justifica invetitiile. Italianul, care este finul lui Gigi Becali, se va ocupa de coordonare proiectului, iar Pedrazzini spune ca are acordul patronului Stelei in acest sens.

Urmatorul pas pe care oficialii Stelei ar urma sa-l faca este recrutarea de noi talente, asa cum s-a intâmplat in momentul in care Gigi Becali a decis sa infiinteze Academia. Atunci, vârfurile de generatie de la nationalele de copii si juniori au ajuns in curtea Stelei. Printre ei, Ionut Nastasie, Valeriu Lupu, Lucian Filip, Iulian Rosu sau Alexandru Lazar.

AcademSteaua

Primul pusti pe care Steaua l-ar putea transfera pentru noul proiect este tânarul Alexandru Mitrita, care apartine de Viitorul. Mijlocasul in vârsta de 18 ani a fost imprumutat de Hagi la Steaua, pentru echipa pe care campioana României a fost obligata s-o inscrie in UEFA Youth League. In contractul de imprumut, cele doua cluburi au pus si o clauza pentru un transfer definitiv, pe care o poate activa in vara. Alaturi de Gradinaru, Mitrita a fost printre cei mai buni jucatori ai Stelei in partidele din Liga Campionilor dedicata echipelor sub 19 ani. Nepotul lui Dumitru Mitrita - fost jucator la Steaua in mandatul lui Piturca, este unul dintre cei mai talentati pusti din generatia sa. Desi a debutat in Liga I abia in acest sezon, Mitrita s-a facut remarcat inca de la primul meci pentru Viitorul, cu tehnica si tupeul sau, in sensul pozitiv.

Comenteaza acest articol!