Steaua este foarte aproape sa-l transfere pe Junior Moraes

Junior Moraes are cele mai mare sanse sa-l inlocuiasca pe Bogdan Stancu in atacul Stelei, dupa plecarea acestuia la Galatasaray
Articol scris de Razvan Mitacu Jan 24th, 2011
Junior Moraes

Junior Moraes, atacantul echipei Gloria Bistrita

Steaua este foarte aproape sa definitiveze transferul lui Junior Moraes. Odata cu plecarea lui Bogdan Stancu la Galatasaray si cu iminenta despartire inclusiv de atacantul grec Pantelis Kapetanos, oficialii Stelei au trebuit sa se reorienteze catre un alt jucator pentru a acoperi lipsurile aparute in ofensiva echipei ros-albastre, iar solutia pare sa fie reprezentata de golghtereul celor de la Gloria Bistrita, Junior Moraes.

Insusi jucatorul brazilian in varsta de 23 de ani a confirmat ca tratativele sunt foarte aproape de a ajunge la un deznodamant pozitiv: “Eu m-am inteles deja cu Steaua. M-am decis in cinci minute, acum mai ramane doar sa se inteleaga si cluburile. Vreau sa-l fac uitat pe Bogdan Stancu si sa ies golgheterul Ligii I” - a declarat entuziasmat Junior Moraes, foarte apreciat datorita evolutiilor foarte bune pe care le-a avut in Romania, reusind 10 goluri in 17 partide pentru Gloria Bistrita, echipa care l-a adus la inceputul sezonului de la Santos.

Un comentariu »
  1. Baiatul ar vrea la Steaua, dar tata Jean vrea sa-l dea in strainatate, oricum atacant ne trebuie neaparat.

Comenteaza acest articol!