Steaua cauta inca emblema


Articol scris de Dan Jan 27th, 2015

Steaua are probleme in continuare. Steaua va juca fara simbolurile ei clasice. Cel putin pana la evaluarea facuta la cererea Ministerului Apararii. Presedintele Argaseala a anuntat ca noua sigla va fi cea inregistrata la OSIM in ultimele zile din 2014. Si numele se schimba. Campioana va fi FCSB in retur.
Designerul Felipe Moraes a creat sigle, tricou si branding gratuite pentru Steaua! Noua FCSB, gandita de Moraes, pastreaza doar culorile galben si albastru. Designerul are mai multe variante de emblema si idei pentru autocar si tricou.
Fanii n-o vor sustine pe Steaua daca sefii pastreaza numele FCSB si sigla cu Steaua in 8 colturi.
Propunerile suporterilor au fost respinse. “Vrem referendum, cum a propus Ilie Nastase”, cer fanii Stelei. Fanii au propus ca echipa sa se numeasca Steaua Romaniei. Daca nu, simplu - Steaua, iar numele putea fi inregistrat la OSIM. Si pentru sigla aveau o varianta. Nu le place steaua in 8 colturi, aleasa de Becali.

valeriu argaseala

“Deocamdata nu simtim, probabil cand vom incepe campionatul si vom avea peticii aia lipiti sau eu stiu ce o sa se intample cu echipamentul”, spune Latovlevici. “Nu mai are nici palmares! Cupa Campionilor e la Armata!”, spune capitanul Stelei 86 , Tudorel Stoica. “Pentru mine exista doar Steaua Bucuresti, pentru mine alta echipa nu exista. Sigla nu ma afecteaza atat de mult. Numele echipei, pentru mine, trebuie sa fie Steaua Bucuresti! Si culorile ros-albastru!”, spune Dan Petrescu. “Decat FC Gazde e mult mai bine. Cum sa nu”, spune Belodedici. “E un brand si nu putem sa ne batem joc de un brand care a facut istorie. In strainatate, singura echipa recunoscuta la ora asta este Seaua”, spune Gino Iorgulescu.
Argaseala a anuntat ca Steaua va incepe returul cu numele FCSB si va juca cu noua sigla pe tricouri.

Comenteaza acest articol!