Steaua a castigat cu Sparta Praga si a remizat cu Maribor


Articol scris de Dan Feb 10th, 2015

Elevii lui Costel Galca au incheiat cel de-al doilea stagiu de pregatire cu o remiza in fata locului 2 din campionatul Sloveniei, Maribor, scor 0-0. Steaua a practicat un joc bun, insa nu a mai putut fi la fel de periculoasa pe faza ofensiva asa cum s-a intimplat cu Sparta Praga.
In partida precedenta, ros-albastrii s-au impus clar in fata celor de la Sparta Praga, scor 3-0, golurile fiind reusite de George Tucudean, “dubla”, si Stanciu.
Steaua: Nita - Rapa, Varela, Tosca, Guilherme - Breeveld, Neagu - Vilceanu, Enceanu, Tanase (cpt) – Tucudean. Rezerve: Arlauskis, Cojocaru - Luchin, Chipciu, Filip, Stanciu, Latovlevici, Pham-Huy, Bourceanu.
NK Maribor: Handanović - Stojanović, Rajčević, Šuler, Janža, Sallalich, Filipović, Ndiaye, Ibraimi, Tavares, Zahović.

Steaua trecuse vineri fara probleme de Sparta Praga. A fost 3-0, George Tucudean a reusit o dubla iar Nicolae Stanciu a inchis tabela. La primul meci ca titular, George Tucudean si-a aratat valoarea. Interesant ca dupa meci Costel Galca a evitat sa dea un raspuns transant despre viitorul sau in Ghencea. Sunt in ultimele luni de contract, dar nu ma preocupa prelungirea intelegerii, a spus Galca.
Costel Galca 2

Contractul lui Costel Galca la Steaua l-a determinat pe unul dintre fostii jucatori ai ros-albastrilor sa faca o declaratie dura. Bogdan Stelea, portarul care a aparat si buturile Stelei, considera ca oficialii din Ghencea au recurs la o metoda de amatorism cind au semnat cu Costel Galca un angajament doar pe un singur an. “Mie mi se pare amatorism sa faci unui antrenor contract pe un an. Unui jucator poti sa-i faci contract pe un an, cum este cazul, spre exemplu, lui Arlauskis cu Cojocaru. Dar unui antrenor sa ii faci contract doar pe un an? Nu inteleg! Nu este ok ca management. Tu, Steaua, sa te duci sa iei un antrenor pe care il iei in probe?! Hai sa vedem cum merge si cu asta. Ii faceau un contract pe 3 ani sau pe 5 ani, le aratau si jucatorilor cine este seful in vestiar, cine este antrenorul lor, cu cine mergi de acum incolo”, a spus Stelea la Dolcesport.

Comenteaza acest articol!