Steaua castiga clar cu Dinamo


Articol scris de Dan Aug 12th, 2013
Anamaria Si Ionut Desrobitu, Ion IonutZz, Simion Bota, Florin Baranescu liked this post

Steaua a invins Dinamo cu 2-1 in marele derbi din Liga I, cu goluri marcate de Latovlevici si un autogol Fai, respectiv Rotariu, in etapa cu numarul 4 a Ligii I, editia 2013/2014. Cu toate ca au fost si emotii pentru stelisti, duminica seara Steaua a meritat clar victoria; a Steaua ajuns la sase victorii la rand in meciurile directe cu Dinamo, un adevarat record!!

Steaua avea sa inceapa partida exceptional, cu un gol in minutul 4 pentru Latovlevici. A fost un corner batut de Bourceanu, apararea dinamovista a respins cu capul din careu, mingea a revenit ex-timisoreanului, care cu un voleu fantastic de la 30 de metri l-a rapus pe Balgradean.

Campionii au dominat o prima parte in care Dinamo aproape ca nu l-a deranjat mai deloc pe Tatarusanu. Ocaziile au curs la poarta lui Balgradean, care a rezistat cu greu asaltului, impreuna cu subreda sa aparare, care pana la urma a mai luat un gol, in minutul 38.

A fost un autogol al lui Fai, creat de lansarea lui Latovlevici pentru Piovaccari. Fai a vrut sa evite ca mingea sa ajunga la italian, a reluat cu capul spre poarta proprie, Balgradean era iesit hazardat si asa s-a nascut golul de 2-0 pentru Steaua.

Partea secunda a inceput cu o formatie gazda mult mai motivata, o data si cu intrarile tinerilor Rotariu si Balint. Dupa cateva minute de dominare dinamovista, cu ocazii semnate Fai si Thomas, a inceput o serie de minute cu ocazii imense steliste.

O bara Tanase, Nikolici de 2-3 ori singur cu portarul, Stanciu cu poarta goala ar fi doar cateva din sansele Stelei, ratate cu nonsalanta.

Iar cum ocaziile se razbuna, Dinamo a redus din handicap in minutul 67, prin golul lui Rotariu, care a ametit o intreaga defensiva stelista.

Sansa Stelei de a inchide meciul, din nou, a venit doua minute mai tarziu, cand campioana a primit penalti, dupa un fault al lui Rus la Tanase. Latovlevici a batut, Balgradean insa a respins, iar suspansul putea continua.

Dinamo a inceput sa puna presiune pe Steaua, aceasta a inceput sa greseasca, iar ocaziile au inceput sa apara la poarta lui Tatarusanu. Grigore din lovitura libera, Fai sau Elton au fost aproape de 2-2.

Pana la urma s-a terminat insa 2-1, un avantaj care pare fragil la prima vedere, dar care putea fi unul mai mult decat confortabil pentru Steaua.

Comenteaza acest articol!