Steaua a invins cu 2-0 pe Notts County in Anglia

In cantonamentul din Anglia al doilea meci de pregatire, dupa victotia cu 4-1 cu Livingston, evolutia echipe a continuat pe aceeasi linie
Articol scris de Dan Jul 3rd, 2013
Gabriela Harip, CoSty CoSty, Gabriela Ngi, Gianny Stefan, Cristian Daniel Cretulescu, Damon Salvatore, Catalin Gavrilescu liked this post

In cantonamentul din Anglia al doilea meci de pregatire, dupa victotia cu 4-1 cu Livingston, evolutia echipe a continuat pe aceeasi linie: dominare crunta a adversarului, pressing avansat, pase elegante, iar cand s-a gasit culoarul s-a marcat in stil de mare campioana. Ros-albastrii au intalnit cea mai veche formatie din Anglia, Notts County, infiintata in urma cu aproape 151 de ani, dar care activeaza in acest moment in liga a III-a. In afara lui Chiriches, Reghecampf a trimis in teren cel mai bun „11”, semn ca deja pregateste dubla din prelimariile Champions League, cu Vardar Skopje.
Englezii nici nu s-au asezat bine pe gazon, ca in minutul 4, Tanase a inventat o pasa geniala, care l-a gasit liber pe Latovlevici, iar din sapte metri, fundasul a trimis elegant mingea in plasa.

Latovlevici

Jocul s-a linistit apoi, iar ocaziile au fost tot mai rare! Dupa trei goluri cu Livingston, Costea a dormit pe teren in prima repriza si doar indicatiile staff-ului l-au mai trezit din cand in cand: “Ba, Nila, intra ma in joc! Dormi?”
Dupa pauza, stelistii au schimbat complet garnitura, iar in teren au aparut Doru Bratu, Rapa, Tatu si Parvulescu. Mustuluit de Reghecampf, Mihai Costea si-a dat „refresh”, iar in minutul 61 a majorat scorul, cu un sut plasat din marginea careului. Stelistii preseaza, iar spre final Iancu si Prepelita rateaza la „mustata” golul trei.

Steaua a inceput in componenta

Tararusanu - Georgievski, Gardos, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintili - Adi Popa, Stanciu, Tanase - M. Costea.

Comenteaza acest articol!