Steaua a facut doar un 1-1 cu Partizan Belgrad


Articol scris de Dan Jul 30th, 2015

Steaua a jucat meciul tur al mansei care conduce in play-off-ul pentru Liga Campionilor. Dupa un joc nesatisfacator, Steaua a facut doar un 1-1 cu Partizan Belgrad pe Arena Nationala din capitala.
Steaua a suferit din nou pe propria arena in preliminariile UEFA Champions League, de data aceasta in mansa intai a turului trei preliminar. La ultimul meci cu portile inchise, elevii lui Mirel Radoiau scos doar un egal impotriva campioanei Serbiei, Partizan Belgrad, scor 1-1.
La fel ca in meciul al doilea cu Trencin, din turul precedent, Papp a fost usor depasit de adversari in prima parte a partidei, dar Toscasi Cojocaru au rezolvat situatiile dificile. Cel mai periculos om al lui Radoi, Hamroun, a fost in doua randuri aproape de a pune poarta lui Partizan in pericol, dar de fiecare data a aparut in contratimp.
Dupa sutul lui Muniru, starul sarbilor, Bojinov, s-a accidentat si a fost schimbat inca din minutul 20. Partizan a echilibrat apoi raportul ocaziilor, dar Cojocaru si-a salvat colegii la sansele lui Zivkovic siBabovic.
Hamroun a incercat sa forteze deschiderea scorului in debutul partii secunde, dar cei care au reusit sa inscrie au fost sarbii. Partizan a marcat prin fundasul Vulicevic si grupele UCL deveneau o Fata Morgana pentru ”cea mai mare echipa a Stelei de dupa 1990”
Salvarea Stelei a venit cu 10 minute inainte de final, atunci candVarela a egalat cu o lovitura de cap, dupa o centrare perfecta a lui Hamroun din lovitura libera.

Steaua Partizan belgrad  b

Prelungirile au fost de foc. Fiecare echipa a avut sansa victoriei, dar Brasanac si Hamroun au ratat incredibil din pozitii ideale.
Astfel, Steaua - Partizan s-a terminat 1-1, iar returul decisiv de la Belgrad va avea loc miercurea viitoare de la ora 21:45.

Steaua - Partizan Belgrad 1-1
Au marcat: Varela 81 / Vulicevic 63
STEAUA: Cojocaru - Alcenat, Papp (Tudorie 65), Varela, Tosca - Muniru, Breeveld (Tahar 75) - Ad. Popa, Hamroun (Vl. Mihalcea 90+2), Chipciu - Tade
Antrenor principal: Massimo Pedrazzini
Director sportiv: Mirel Radoi.
PARTIZAN: Z. Zivkovic - Vulicevic, Balazic, Fabricio, N. Petrovic - Brasanac, Jevtovic, Babovic - Oumaru (Ninkovic 70), Bojinov (Saponjic 20), A. Zivkovic.

Comenteaza acest articol!