Steaua a facut 0-0 la Craiova


Articol scris de Dan Mar 3rd, 2015

Steaua a jucat la Craiova in a doua etapa din retur. Apriori parea un meci greu, cu o echipa in forma. Meciul s-a jucat la Craiova pe stadionul Extensiv.
Oltenii au inceput in atac si dupa 20 de minute de joc, Briceag a scapat de marcajul lui Papp si a trimis din 9 metri in plasa laterala. Dupa trei minute, Brandan a vazut primul cartonas galben al partidei, iar la cinci minute de la startul reprizei secunde a fost avertizat pentru a doua oara si trimis la vestiare.
In minutul 80 si-a facut debutul in tricoul ros-albastru Gabi Tamas, care a intrat in locul lui Rusescu si fost folosit ca mijlocas la inchidere. Cu cinci minute inainte de final, Popa a fost gasit bine in careu, dar si-a facut gresit preluarea si n-a reusit sa suteze cum si-ar fi dorit.

Gabi Tamas

Gabi Tamas.
In ultimele secunde ale partidei, Acka l-a jenat pe Tucudean in propriul careu, dar arbitrul n-a schitat nici un gest.

Craiova - Steaua 0-0 :
Eliminare: Brandan (50).
Craiova: Balgradean - S. Achim, Acka, Frasinescu, Vatajelu - Tirnacop, Madson, Brandan, Briceag (Herghelegiu 73) - Bawab (Kay 84), Nuno Rocha (Mateiu 68)
Rezerve: Straton - Dumitras, Izvoranu, A. Ivan.
Steaua: Cojocaru - Ripa, Papp, Varela, Guilherme - Prepelita, Bourceanu (Tucudean 64) - Popa, Stanciu (Iancu 75), Chipciu - Rusescu (Tamas 80)
Rezerve: Arlauskis - Filip, Tosca, Neagu.

Arbitru: Marius Avram (Bucuresti).
Asistenti: Ovidiu Artene (Vaslui), Vladimir Urzica (Piatra Neamt).

Steaua a ajuns la 180 de minute fara gol marcat dupa remiza de la Craiova 0-0 si infringerea cu Rapid, 0-1, desi inaintea inceperii returului, la meciul din Cupa Ligii cu Astra, cistigat 3-0, totul parea ca merge foarte bine.

In ultimele saptamini s-a discutat foarte mult despre o plecare a lui Costel Gâlca de la Steaua, in locul lui urmind sa vina Laurentiu Reghecampf.
Daca in urma cu citeva zile acesta parea destul de sigur ca va ramine in Ghencea, azi, discursul antrenorului a fost altul.
“Becali mi-a zis: «Tu esti antrenorul Stelei!» Asta mi-a zis. Ce pot sa spun mai mult?”, zicea Gâlca in urma cu o saptamina, in timp ce azi declaratia s-a mai schimbat: “V-am spus de atitea ori, in fotbal se poate intimpla orice, nimic mai mult”.

Comenteaza acest articol!