Steaua a devenit favorita la titlu

Evolutia buna din ultimele meciuri a echipei lui Ilie Dumitrescu, a transformat gruparea din Ghencea in favorita la titlul national alaturi de CFR.
Articol scris de admin Aug 24th, 2010
stancu-ilie-dumitrescu

Evolutiile bune din ultima vreme ale lui Bogdan Stancu (dreapta) au facut ca echipa lui Ilie Dumitrescu sa devina favorita la titlu

Rezultatele foarte bune din acest inceput de sezon ajuta Steaua si in ceea ce priveste cotele de la pariuri. Echipa lui Ilie Dumitrescu se afla clar pe un trend ascendent, reusind sa egaleze gruparea CFR Cluj in clasamentul favoritelor la titlu oferit de casele de pariuri. Steaua Bucuresti si CFR Cluj au cota de 4.00 la castigarea campionatului in Romania, ceea ce inseamna ca 100 de euro investiti in acest moment in gruparea din Ghencea te poate imbogati la finalul sezonul de patru ori, in cazul in care Ilie Dumitrescu aduce titlul cu numarul 24. Clujenii de la CFR au aceeasi cota, in clasament pe locul trei aflandu-se Dinamo Bucuresti cu o cota de 4.50.

Conform bookmakerilor, sanse reale la titlu mai au Rapid Bucuresti (cota de 6.00) si FC Politehnica Timisoara, cota de 7.00. La polul opus se regaseste Unirea Urziceni, a 3-a favorita la startul sezonului fiind acum a 7-a, cu o cota de 13.00. Gaz Metan este echipa cotata cel mai slab dintre primele 5 (400.00).

Un comentariu »
  1. Bine macar ca suntem favoriti teoretic, sezonul asta am un feeling ca Steaua o sa ia titlul cu nr 24, e clar ca Steaua joaca mai bine ca in ultimele 4 sezoane, eu zic ca sunt premise sa devenim campioni.

Comenteaza acest articol!