Steaua a castigat meciul cu Rubin Kazan: 2-1


Articol scris de Dan Jun 30th, 2015

Steaua a castigat meciul amical cu Rubin Kazan. Jocul s-a desfasurat in Austria. Este prima victorie pentru Steaua cu antrenorul Mirel Radoi. Rubin Kazan a deschis scorul in minutul 27. La pauza Steaua era condusa cu 1-0.
In repriza a doua Steaua a intors scorul in favoarea sa. In minutul 62 Tudorie a inscris din careu cu o executie simpla, dupa ce a primit o pasa de la un adversar in careul advers. In minutul 78 Steaua a preluat conducerea, dupa o faza frumoasa, Minge in fata portii pentru Iancu, atacantul e singur si nu poate rata din cativa metri. Steaua conducea cu 2-1. Acesta a fost scorul final.

Claudiu Keseru e golgeter la arabi, insa tentatia Champions League nu se compara cu nimic. Nici macar cu milioanele seicilor care vor neaparat sa-l pastreze pentru titlu.
Keseru e impresionat de ceea ce a gasit in Qatar. Viata in desert inseamna bani multi si lux maxim. Chiar si in aceste conditii, lui Keseru ii e dor de Steaua. Le-a spus-o tuturor celor care l-au intrebat daca revine sau nu din Qatar dupa numai jumatate de sezon.
“M-a sunat cineva sa-mi spuna ca si-ar dori sa vin inapoi la Steaua. Am raspuns ca nu se pune problema sa nu-mi doresc, daca e posibil. Mi-as dori sa ma intorc, dar din pacate nu tot timpul obtinem ceea ce vrem. Viata in Qatar e total diferita fata de cea din Romania.
Acolo totul e exagerat si dus la extrem, cladirile sunt luxoase peste tot, masinile de lux trec asa cum trec pe la noi Daciile. Ma uitam si ma intrebam daca mi se intampla mie toate astea. Acum 10 ani era un hotel, desert si apa, iar acum sunt sute de cladiri. Sfideaza logica, fac tot ce e iesit din comun”, a spus Keseru pentru PRO TV.

Comenteaza acest articol!