Sanmartean este liber sa revina la Steaua


Articol scris de Dan Aug 5th, 2015

Sanmartean a fost un jucator-cheie la Steaua. Ce fan al echipei nu isi aminteste de jocul sadesea stralucitor, sau de cateva meciuri in care el a adus victoria pentru Steaua? Plecarea sa de la echipa s-a simtit imediat; jocul Stelei inca sufera. Dar iata ca lucurile pot lua un fagas favorabil, Sanmartean este liber sa revina la Steaua.
Sanmartean si Szukala sunt nevoiti sa plece de la Al Ittihad, dupa 6 luni bune petrecute sub comanda lui Victor Piturca. Cei doi jucatori veniti de la Steaua au impresionat, dar acum isi fac bagajele dupa indepartarea fostului selectioner.

Steaua Dinamo sanmartean

Boloni a preluat clubul arab, dar nu ii poate pastra pe jucatori. Presa araba a aflat de ce renunta Al Ittihad la Sanmartean, jucator care i-a incantat pe arabi cu driblingurile sale.
Sanmartean s-a accidentat la finalul sezonului trecut, iar problema este serioasa. Cum jucatorul se indreapta spre 36 de ani, iar problema lui e cronica, seicii au decis sa-l aduca pe Muntari, ultima data la AC Milan. Sanmartean e liber sa semneze cu Steaua, anunta site-ul akhbaar24.com. Arabii mai negociaza si cu Kevin-Prince Boateng, ultima data la Schalke 04. Numarul strainilor este limitat in campionatul din Arabia Saudita.
Boloni a vorbit deja la trecut despre Sanmartean. “Am auzit lucruri frumoase despre Lucian Sanmartean. il cunosc de cand eram selectioner, iar el juca la tineret si la Bistrita. Excela la tehnica, dar era putin deficitar capitolul fizic si forta. A facut o cariera frumoasa”, a spus antrenorul lui Al Ittihad, care a recunoscut ca sefii sai au planuri mari in aceasta vara. “E greu sa-i tin aici daca cei din conducere vor aduce numele dorite”, a spus Boloni.
Al Ittihad merge in acest weekend in cantonament la Milano, iar Sanmartean si Szukala nu vor face deplasarea. Ambii pot ajunge la Steaua, daca echipa lui Radoi trece de Partizan in aceasta seara.
Fanii lui Al Ittihad si-au luat deja adio de la Sanmartean. I-au facut o compilatie pe Youtube intitulata “Goodbye Luci”.

Comenteaza acest articol!