Rosenborg – Steaua: macar onoarea s-o salvam


Articol scris de Dan Aug 27th, 2015

Steaua este in pericol. Sa ramana inca din luna august in afara cupelor europene. Unde este marea echipa a Stelei, care ajungea usor in primavara europeana. Steaua incearca imposibilul in returul cu Rosenborg, de la Trondheim, din mansa a doua a play-off-ului UEFA Europa League, joi de la ora 21:00. Dupa 0-3 in tur, echipa lui Mirel Radoiare o misiune infernala pentru a reveni in cartile calificarii. Este de asteptat ca antrenorul campioanei Romaniei sa alinieze la start o echipa foarte ofensiva. Massimo Pedrazzini, antrenorul oficial al celor de la Steaua, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca echipa sa trebuie sa spele rusine de la meciul tur cu Rosenborg, pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 3-0. Rosenborg – Steaua se joaca, joi, de la ora 21:00

Din fericire pentru Radoi, problemele medicale din lot s-au mai imputinat, singurul jucator indisponibil din cauza accidentarii fiind alegerianul Jugurtha Hamroun. Acesta a ramas la Bucuresti,dar in lotul ros-albastru revin Breeveld si Varela, dupa suspendari.
Desi medicii ii spusesera ca nu va rata decat partida de campionat, cu CSU Craiova, algerianul nu a reusit sa se recupereze si il obliga pe Radoi sa improvizeze in echipa, in deplasarea din Norvegia.
Joi, in atac, Steaua se va baza pe Gregory Tade, asa cum digisport.ro a anuntat inca de ieri, iar golgheterul Ligii 1 va fi sustinut din spate de Adi Popa, Chipciu si Nicusor Stanciu.
In afara lui Hamroun, dintre jucatorii trecuti pe lista UEFA au mai ramas acasa portarul Ionut Poiana si mijlocasii Mihalcea, Neagu, Tarnovan si Gradinaru.

Steaua a castigat botosani b

Lotul deplasat de Steaua in Norvegia: Cojocaru, Nita (portari), Rapa, Alcenat, Papp, Varela, Tosca, Carp, Guilherme, Filip, Tahar, Muniru, Breveeld, Enceanu, Ad. Popa, Chipciu, N. Stanciu, G. Iancu, Tade, Tudorie.
Echipa probabila a Stelei: Cojocaru - Alcenat, Papp, Varela, Guilherme - Muniru, Breeveld - Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu - Tade.

Comenteaza acest articol!