Rica Neaga: “Sper din toata inima ca Steaua sa termine pe primul loc”

Vezi ce crede Rica Neaga despre transferul lui Stancu la Galatasaray si cine crede fostul stelist ca va fi piesa de rezistenta a Stelei in retur
Articol scris de Florin Codreanu Jan 28th, 2011
neaga

Adrian Neaga a ramas un stelist convins

Fostul atacant al Stelei, pitesteanul Adrian Neaga se bucura pentru transferul lui Bogdan Stancu la Galatasaray Istanbul si crede ca “motanul” se va integra repede la turci chiar daca este un tip ceva mai timid: “Bogdan Stancu este de fel mai tacut, am jucat cu el, il cunosc, isi vede de treaba lui. Eu cred ca a ales bine mergand la Galata, ramâne unul dintre cluburile bune din Europa. Poate este timid, dar are valoare si cred ca se va impune si la Galatasaray. Nu pot sa vorbesc in numele lui. Este un jucător care provine din pepiniera Pitestiului si cred ca acest oras va da in continuare fotbalisti valorosi.” marturiseste Rica.

Fostul stelist este fericit ca Nicolae Dica s-a intors acasa si pariaza pe el pentru cea de-a doua parte a sezonului competional: “Eu cred ca Nicolae Dica este cel mai bun transfer al Stelei in aceasta iarna. Este piesa de rezistenta a echipei si este si un liant intre jucatori si antrenori” crede Neaga, care le tine pumnii stransi stelistilor: “Eu sper din toata inima ca Steaua sa termine pe primul loc. Conteaza foarte mult cum va incepe returul. A avut si aceasta pasa mai proasta, pentru ca au venit multi jucatori in vara.”

Despre posibilitatea revenirii in Ghencea, Neaga spune: “Daca exista sanse sa ma intorc in Ghencea? In vara fac 32 de ani, nu stiu ce sa zic, la Steaua se merge pe jucatori tineri, dar niciodata sa nu spui niciodata” adauga unul dintre cei mai iubiti jucatori stelisti din ultimii ani.

7 comentarii »
  1. Si eu sper, dar.,…

  2. hm,… nu stiam ca Steaua are un fan club.asta e bine…

  3. O sti akm
    Felicitari pt munca ta Florine…citesc mereu pe aici…dar cam rar postez…

  4. Steaua-Sheriff 2-0 (Dică,Galamaz)

  5. Steaua-Sheriff 4-0 (Dică-hatrick, Galamaz)

  6. Steaua-Sheriff 4-1 (Dică-hatrick, Galamaz) Final- Ne-am miscat bine, a fost un meci bun de pregatire. Ma bucur pentru Dică.

  7. Respect pentru un adevarat stelist, cat despre meciul cu Sheriff ce sa zic ? Dica reloaded, fantastice golurile mai ales loburile acelea de la marginea careului :)

Comenteaza acest articol!