Warning: strlen() expects parameter 1 to be string, array given in /home/steauaon/public_html/wp-content/plugins/headspace2/modules/page/description.php on line 41

Reghecampf si-a reziliat contractul cu Steaua


Articol scris de Dan May 28th, 2014

Laurentiu Reghecampf, carismaticul antrenor, artizanul atator succese, pleaca de la Steaua. Se stia mai demult, dar…
Clubul Steaua a anuntat oficial, marti seara, ca antrenorul Laurentiu Reghecampf si membrii staff-ului sau si-au reziliat contractele pe care le aveau cu gruparea campioana a Romaniei si au dat curs ofertei pe care au primit-o de la clubul saudit Al Hilal.

“Fostul antrenor al Stelei si secunzii sai au ales sa dea curs ofertei de la clubul saudit Al Hilal, unde vor activa in urmatorii doi ani. Clubul nostru le multumeste pentru performantele extraordinare reusite in ultimele doua sezoane, in care au adus doua titluri de campioana, Supercupa Romaniei, calificarea in “optimile” UEFA Europa League si prezenta in grupele UEFA Champions League. FC Steaua Bucuresti le doreste mult succes in proiectul viitor lui Laurentiu Reghecampf, Anton Petrea, Cristi Termure, Florin Tene, Thomas Neubert si Ovidiu Kurti!” , se arata pe site-ul oficial al clubului Steaua.

Reghecampf

Laurentiu Reghecampf a condus Steaua in 103 partide: 68 in Liga 1, 8 in Cupa Romaniei, una in Supercupa Romaniei, 12 in Liga Campionilor si 14 in Liga Europa.
Gruparea Al Hilal a anuntat, luni, numirea lui Laurentiu Reghecampf in functia de antrenor al formatiei pentru doua sezoane.

Comenteaza acest articol!