Razvan Stanca s-a intors in Ghencea

Steaua si-a gasit rezerva pentru Tatarusanu in persoana fostului ei portar, Razvan Stanca, transferat de la Universitatea Craiova
Articol scris de Florin Codreanu Jan 28th, 2011
stanca

Ravan Stanca schimbat de Tatarusanu dupa eliminarea de la Brasov

Aflata in cautarea unui portar de rezerva pentru Ciprian Tatarusanu, Steaua a reusit sa-l aduca inapoi pe Razvan Stanca de la Universitatea Craiova. Portarul adus la inceputul anului de Victor Piturca in Ghencea, fusese cedat dupa numirea fostului selectioner al Romaniei la Craiova. Stanca a fost insa trimis la echipa secunda a oltenilor fiind considerat omul lui Piturca.

Cum statutul jucatorilor din Liga 1 interzice legitimarea fotbalistilor la mai mult de doua echipe pe parcursul aceluiasi sezon competitional, Stanca avea numai doua alternative: sa ramana la echipa secunda a clubului Universitatea Craiova sau sa se intoarca la Steaua, lucru care s-a si intamplat. El l-a sunat ieri pe Mihai Stoica si ia transmis ca si-a rezolvat problemele cu Universitatea Craiova, iar aseara tarziu era asteptat la Bucuresti.

Razvan Stanca va pleca in al doilea cantonament al echipei din Antalya dar va fi a treia optiune pentru postul de portar dupa Ciprian Tatarusanu si Cezar Lungu: “Sunt fericit ca m-am intors la Steaua si ca mi s-a dat o noua sansa. Le multumesc ca s-au gandit la mine, sper sa nu-i dezamagesc”, a declarat Stanca.

Un comentariu »
  1. Bravo lui!!!

Comenteaza acest articol!