Radut si Tatarusanu la echipa nationala

Mijlocasul Mihai Radut si portarul Ciprian Tatarusanu se alatura lui Bogdan Stancu si Ciprian Tanase pe lista internationalilor convocati din Ghencea.
Articol scris de Florin Codreanu Aug 27th, 2010
radut

Mihai Radut a inceput sezonul ca titular la Steaua inca din prima partida cu Universitatea Cluj

Selectionerul Romaniei, Razvan Lucescu a anuntat lotul echipei reprezentative pentru dubla cu Albania (3 septembrie) si Belarus (7 septembrie) contand pentru preliminariile Campionatului European 2012. Lucescu a apelat si la patru jucatori ai clubului Steaua, mai exact, la portarul Ciprian Tatarusanu, mijlocasii Ciprian Tanase si Mihai Radut dar si la atacantul Bogdan Stancu. Deasemenea pentru cele doua meciuri a fost convocat si atacantul Unirii Urziceni, Marius Bilasco, jucator aflat foarte aproape de un transfer in Ghencea. In schimb, Razvan Lucescu nu a mai apelat la Banel Nicolita.

Si selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, Emil Sandoi a anuntat lotul pentru partidele cu Rusia de la Botosani (3 septembrie) respectiv Sankt Petersburg (7 septembrie). Acesta a apelat si la stelistii: Cezar Lungu, Florin Gardos, Eric Bicfalvi si Andrei Ionescu. Steaua Bucuresti mai trimite un international pentru aceasta perioada. Este vorba de bulgarul Stanislav Anghelov, convocat de selectionerul Bulgariei pentru duelul cu Anglia. In schimb, Pantelis Kapetanos rateaza convocarea la nationala Greciei din pricina unei accidentari.

Un comentariu »
  1. Sper sa faca o figura frumoasa, ma bucur foarte mult pentru Stancu, cred ca ar trebui sa fie titular, mai ales dupa meciurile bune facute in sezonul asta.

Comenteaza acest articol!