Primele declaratii Keseru dupa ce a venit la Steaua


Articol scris de admin Jan 9th, 2014

Cum ai primit oferta Stelei?
Am tinut legatura cu Mihai Stoica din vara si pana acum, dar momentul in care acesta m-a cautat sa vorbeasca despre un interes concret a picat foarte bine pentru mine. Situatia mea la Bastia nu era asa cum imi doream, am decis sa discut cu Steaua si sa dau curs ofertei.

Ce te-a determinat sa vii?
Inca din vara imi incoltise ideea de a veni, dar am fost nevoit sa refuz atunci fiindca apucasem sa bat palma cu cei de la Bastia. In momentul in care am fost sunat din nou, am considerat ca este un semn si a fost ceva normal dau curs ofertei. Cand nu ai oferta concreta, poti spune ca te mai gandesti, dar cand Steaua a venit cu ceva concret, m-am “inmuiat” si am decis, fara sa mai stau pe ganduri, sa semnez.

Ce asteptari ai de la urmatoarea perioada?
Imi doresc foarte mult sa aduc un plus echipei, pentru a ajuta Steaua sa castige cat mai multe trofee. Sper sa ma adaptez cat mai repede in lot si sa pot sa ma exprim cat mai repede la potential maxim.

Lupta pentru trofee a contat mult?
Imi doream sa joc pentru o echipa care se bate cu sanse reale la castigarea campionatului si a Cupei. Steaua se lupta mereu cu sanse reale la castigarea tuturor competitiilor interne. In plus, de vreo doi-trei ani ma gandesc la ideea de a juca intr-o cupa europeana, in special in UEFA Champions League.

La ce sa se astepte suporterii si colegii de la tine?
Vor vedea determinare in orice moment, o dorinta extraordinara de a fi util echipei si de a inscrie. Sper sa am ocazia sa fiu decisiv de multe ori, atat cu goluri, cat si cu pase de gol.

Ai fost laudat si exista asteptari mari de la tine…
Ma flateaza aceste cuvinte si sper sa raspund pe masura acestor asteptari. Le multumesc celor din conducerea clubului si antrenorului pentru insistenta de a ma transfera, atat din vara, cat si de acum. Am simtit ca sunt dorit foarte mult, iar asta a cantarit enorm in luarea deciziei de a veni la Steaua. In plus, cunosc mai multi dintre jucatori de la lotul national si asta ma va ajuta sa ma integrez mai repede in echipa.

Parte din Interviu Declaratii Keseru pt steauafc.com

Declaratii keseru

Keseru a semnat cu campioana Romaniei pe 2 ani si jumatate.

Comenteaza acest articol!