Onofras si Marinescu vor reveni la Unirea Urziceni

Marius Onofras si Laurentiu Marinescu nu mai pot evolua la alta echipa din Romania astfel ca se intorc pana in vara la Unirea Urziceni
Articol scris de Florin Codreanu Jan 4th, 2011

Laurentiu Marinescu in tricoul echipei Steaua Bucuresti

Lotul Urziceni incepe sa se imputineze in Ghencea. Daca Brandan si Ricardo sunt siguri de posturile lor, iar Galamaz si Bilasco au inca timp sa confirme, Marius Onofras si Laurentiu Marinescu vor parasi din cate se pare gruparea din Ghencea. Cei doi au jucat cele mai putine minute in tricoul Stelei dintre jucatorii adusi de la Urziceni si nu par a intra in planurile antrenorului Marius Lacatus pentru returul sezonului in curs.

Nniciunul dintre ei nu mai poate juca in tara in acest an decat la Steaua sau la fosta echipa Unirea Urziceni, pentru  ca ambii si-au epuizat cele doua legitimari anuale la care au dreptul, potrivit regulamentului. Cel mai probabil ei vor ajunge sub forma de imprumut in Baragan, la fosta lor echipa, Unirea (mutata intre timp la Chiajna). Din vara, Onofras ar putea ajunge in Cipru la AEL Limassol iar Marinescu in Israel. Fostul ploiestean este singurul dintre jucatorii de la Unirea care au semnat cu Steaua un contract pe cinci ani de zile, toti ceilalti semnand angajemente pe cate trei ani.

2 comentarii »
  1. Bun, vom sta in Bicfalvi, Ricardo(daca se mai intoarce) si Radut in centru, multumim Lacatus!!!!!!! La-ca-tus, La-ca-tus!!!!!!!!!!!!!

  2. gresit doar onofras se intoarce la urziceni marinescu ramane

Comenteaza acest articol!