OFICIAL: Helmuth Duckadam noul presedinte

"Eroul de la Sevilla" revine la clubul sau de suflet. Helmuth Duckadam a fost numit astazi in functia de presedinte al clubui Steaua Bucuresti.
Articol scris de Razvan Mitacu Aug 18th, 2010

Eroul de la Sevilla, fostul mare portar al Stelei, Helmuth Duckadam, revine in Ghencea ca presedinte

Helmuth Duckadam, fostul mare portar al ros albastrilor revine in Ghencea ca presedinte al clubului Steaua. Dupa ce Anghel Iordanescu a declinat oferta lui George Becali ” eroul de la Sevilla” va ocupa functia pregatita pentru fostul selectioner al Romaniei. Helmuth Duckadam a activat la Steaua intre anii 1983 si 1986, marea performanta fiind castigarea Cupei Campionilor in 1986 (pe 7 mai), atunci cand a reusit sa apere toate loviturile de departajare executate de FC Barcelona.

A bifat 80 de partide in tricoul Stelei pe prima scena a fotbalului romanesc si 11 meciuri in cupele europene. Relatia sa cu George Becali este una extrem de apropiata. Duckadam a fost implicat si in politica in ultimii ani, fostul portar fiind membru al PNG-CD (Partidul Noua Generatie - Crestin si Democrat), partid condus de patronul Stelei: “Nu ma asteptam sa revin la Steaua in functia de presedinte. De 15 ani astept sa ma intorc la clubul Steaua. Nu am putut sa-l refuz acum pe domnul Becali. Sper ca împreună cu stafful tehnic si ceilalÅ£i colaboratori să readucem Steaua unde a fost, în Liga Campionilor, iar spectatorii să revină cu drag stadion” a spus in cadrul conferintei de presa ad hoc de la Palatul lui George Becali, legendarul Duckadam.

Comenteaza acest articol!