OFICIAL: Gabi Matei a semnat pe cinci ani cu Steaua

Fundasul lateral de la Pandurii Targu Jiu a semnat un contract pe cinci ani cu Steaua Bucuresti dar va juca abia din vara in Ghencea.
Articol scris de Florin Codreanu Jan 6th, 2011

gabi matei Mihai Stoica a efectuat primul transfer de la revenirea sa in Ghencea. Tanarul si talentatul fundas dreapta al echipei Pandurii Targu Jiu, Gabi Matei, proaspat international de tineret a semnat un contract pe cinci ani cu Steaua dar va juca abia din vara in Ghencea. Transferul a fost confirmat in urma cu cateva minute si de mangerul general al Stelei: “Matei a semnat azi un contract pe cinci ani cu Steaua. Intelegerea intră în vigoare din luna iulie, el va evolua pentru noi din sezonul viitor”, a spus Mihai Stoica.

Matei, care va implini luna viitoare 21 de ani, a fost integralist in 17 din cele 18 meciuri disputate de gorjeni in acest sezon din Liga 1 si este considerat de selectionerul nationalei de tineret, Emil Sandoi viitorul fundas dreapta al echipei nationale de fotbal a Romaniei. Matei s-a declarat extrem de incantat astazi dupa ce a semnat contractul cu Steaua in prezenta lui Mihai Stoica: “E cea mai fericita zi din viata mea! Mi-am dorit enorm sa ajung la Steaua si nu-mi vine sa cred ca mi s-a îndeplinit acest vis! Nici macar nu m-au interesat detaliile contractuale, am zis DA pe loc”, a declarat Gabi Matei pentru www.prosport.ro.

Un comentariu »
  1. E un transfer bun pentru noi. Cred ca din vara va fi titular. L-am vazut si sincer imi place mult. Eu sunt din pitesti, se vorbea frumos de el inca de atunci. Va fi mare de tot, e cuminte si serios.

Comenteaza acest articol!