OFICIAL: Edi Iordanescu numit antrenor interimar

Steaua a inregistrat ieri la LPF contractul de antrenor principal interimar al lui Edi Iordanescu. Vezi ce spune fiul generalului, Anghel Iordanescu
Articol scris de Florin Codreanu Sep 23rd, 2010

Eduard Iordanescu inconjurat de noii sai elevi din Ghencea

Ieri Steaua a inregistrat la LPF contractul de antrenor principal-interimar al lui Eduard Iordanescu. Acesta poate ramane pentru 30 de zile in aceasta functie intrucat nu are licenta PRO pentru a fi numit antrenor definitiv in Ghencea. Cel mai probabil, daca lucrurile vor merge bine cu Edi Iordanescu iar varianta Dan Petrescu va pica, un antrenor cu experienta si licenta PRO va lua loc pe banca langa fiul celebrului Anghel Iordanescu. Cele mai mari sanse le are inca de pe acum, Dumitru Dumitriu, actualul Director al centrului de Copii si Juniori al Stelei.

Adus in aceasta vara la Steaua in calitate de secund al lui Ilie Dumitrescu, Edi Iordanescu se afla in fata provocarii carierei sale: “Eu vreau sa spun in primul rand ca am încercat sa-l fac pe Ilie Dumitrescu sa se razgandeasca deoarece regret enorm plecarea lui. Am crezut mult în proiectul inceput alaturi de el, dar a ales sa plece dupa scandarile suporterilor. A dovedit inca o data ca ramane un gentleman. N-a fost sa fie! El nu merita reactia pe care publicul a avut-o luni seara si a ales sa plece cu capul sus. Atat timp cat e nevoie de mine, eu voi fi aici. Pentru Steaua voi avea tot timpul din lume pentru ca Steaua este Steaua” a marturisit Eduard Iordanescu.

3 comentarii »
  1. Edi nu o sa faca altceva decat sa asculte ordinele venite de la loja, deja in primul 11 pentru meciul de asta seara se anunta titularizarea lui Brandan ca fundas stanga iar absenta lui Latovlevici, asta clar e mana ciobanului, el o sa faca echipa pana vine un alt antrenor.

  2. Nu stiu daca este ordin cu Brandan. Si chiar daca e, eu cred ca e bine sa mai fie odihniti titularii si sa fie folositi cei care au bifat mai putine minute de joc. Speram doar sa intre si Sekely si sa isi revina cat mai repede.

  3. Brandan este cel mai bun fundas stanga din tara. Decizia lui Edi sau a ‘ciobanului’, asa cum crede Suk, este fara indoila corecta. Lato este un jucator cu calitati fizice extraordinare, dar extrem de dezordonat. Asta a fost si motivul pentru care Timisoara a renuntat la el.

Comenteaza acest articol!