Obiectiv atins: Supercupa, fara probleme !


Articol scris de Dan Jul 11th, 2013
Danci Trandafir, Gheorghe Timis, Barbu Marius, Csaba Otves, Alex Ionut Covaci liked this post

Daca mai era nevoie, Steaua a oferit tuturor inca o dovada ca domina foarte clar fotbalul romanesc. Intr-un meci considerat apriori echilibrat, baietii lui Reghe au zburdat, au jucat generos si au facut spectacol. Firesc, au venit si golurile. Steaua a castigat al doilea trofeu din 2013, dupa campionat; 3-0 cu Petrolul Ploiesti in Supercupa Romaniei. Este a sasea Supercupa din palmaresul echipei din Ghencea.

Baietii au controlat inca din primele minute partida, Nikolici reusind sa deschida scorul in minutul 21. Steaua a beneficiat si de un penalty in minutul 27, cand Manasse a vazut al doilea “galben” si a fost eliminat, dar Bourceanu a ratat lovitura de pedeapsa.

Capitanul Stelei si-a luat insa revansa sase minute mai tarziu, cand a centrat perfect pentru Szukala, care a reluat in plasa cu capul. Pintilii a risipit orice emotie pentru fanii Stelei cu trei minute inainte de pauza, marcand pentru 3-0 cu un sut puternic de la marginea careului.

SupercupaSteaua

Au evoluat urmatoarele echipele de start:

Steaua: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, G. Iancu, Cr. Tanase – Nikolici.
Rezerve: Cojocaru, Gardos, M. Costea, Prepelita, Parvulescu, N. Stanciu, Piovaccari.

Petrolul: Pecanha - Achim, Manasse, Neag, Guilherme - Mustivar, Hoban - Boudjemaa, Grozav, Ad. Cristea – Hamza.
Rezerve: Valincius, Naziri, Cristescu, Grecu, Romario, Teixeira.

Comenteaza acest articol!