Noutatile anului 2015 la Steaua


Articol scris de Dan Jan 8th, 2015

Steaua i-a pierdut pe Sanmartean si Szukala, aflati in ultimele luni de contract. Ros-albastrii mai au trei titulari care isi termina contractul in vara, Prepelita, Latovlevici si Arlauskis. Ultimul are o oferta de la Fiorentina, anunta presa din Italia, in timp ce Latovlevici si Prepelita nu au in acest moment nicio oferta. Primul care s-a inteles cu conducerea Stelei pare a fi Prepelita, dupa cum a declarat astazi presedintele Stelei, Valeriu Argaseala. Steaua reia antrenamentele dupa Sarbatori. Lotul echipei Steaua va face deplasarea sambata in Spania, pentru primul turneu din anul 2015.
Nici Arlauskis nu este departe de o prelungire, acesta neurmarind o oferta financiara superioada, ci una fotbalistica, insa daca oferta de la Fiorentina se concretizeaza ii va fi greu sa ramana in Ghencea si sezonul viitor. “Cu Prepelita cred ca ne-am inteles, negociem in continuare si cu Latovlevici. Am vorbit si cu Arlauskis si mi-a spus ca nu o sa plece la o echipa doar pentru salariu, pentru ca el a venit la noi de la un salariu mult mai mare, din Rusia. O sa plece doar daca o sa aiba o oferta mai buna din punct de vedere fotbalistic, o echipa de nivel mai mare”, a spus Valeriu Argaseala la Digisport.
Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala (in foto),
a vorbit despre aducerea lui Rares Enceanu, dar si despre o alta tinta a echipei sale pentru aceasta iarna, anuntata inca de la finalul anului trecut de Gazeta Sporturilor. Este vorba despre Mihai Roman, jucator pe care Steaua il urmareste de mai mult timp, insa negocierile cu Pandurii sint destul de grele, gorjenii avind pretentii ridicate.

Steaua Ludogoret b

„L-am luat pe Enceanu pentru ca stiti politica noastra: luam jucatori de perspectiva, de valoare, facem investitii in tineri, ca sa putem sa-i crestem si sa-i aducem la valoarea care trebuie la echipa nationala. A fost in atentia presei cu un an si jumatate, doi ani in urma, cind si Piturca a anuntat ca Enceanu este una din sperantele fotbalului românesc.
Il urmaream de mult. Valoarea unui jucator este evaluata de-a lungul unei perioade mari de timp. Este posibil, cum s-a intamplat si cu altii, sa aiba perioade mai slabe, dar asta nu inseamna ca, per total, el nu este un fotbalist bun sau nu mai poate creste. Mihai Roman este tot un jucator de perspectiva, e in continuare in atentia Stelei, dar la negocieri diferentele sint destul de mari. Noi vrem sa sa ne apropiem, dar Pandurii nu au cedat deloc. Este greu in România, unde se cer bani multi pe jucatori care nu au confirmat. Nu ne-am pierdut speranta, mai sunt discutii, oamenii folosesc diverse formule, tertipuri, pentru negociere. Uneori trag de timp, alteori spun ca fac si nu fac, alteori spun ca mai sunt 6-8 oferte. Vom vedea!”, a spus Valeriu Argaseala la DigiSport

Comenteaza acest articol!