Narcis confirma: “Geraldo va pleca, deja si-a gasit echipa!”

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Raducan confirma plecarea portughezului Geraldo Alves. Vezi ce spune Narcis despre Cosmin Matei.
Articol scris de Florin Codreanu Jan 13th, 2011

Narcis Raducan, Directorul Sportiv al clubului Steaua

Directorul sportiv al clubului Steaua, Narcis Raducan, a comentat situatia in care se afla tanarul mijlocas Cosmin Matei, acuzat de presa ca si-a pus intreg vestiarul in cap dar si conducerea ros albastrilor: “Va spun sincer ca imi place foarte mult acest jucator Matei. Mi l-am dorit atunci cand eram la Urziceni, dar el a ales Steaua. Acum ma bucur ca il am la echipa. Este un baiat cu calitati foarte bune si sper ca intr-o zi sa-si dea seama ca nu va avea întotdeauna acest statut. Trebuie sa se concentreze pe ceea ce stie cel mai bine, sa joace fotbal” spune Raducan despre pustiul Stelei.

Narcis a vorbit si despre situatia portarului Robinson Zapata, columbianul fiind lasat liber sa plece de la Steaua si aflat pe punctul de a semna cu Galatasaray Istanbul: “Nu cred ca Zapata merita sa fie pastrat la echipa numai ca Steaua sa obtina bani de pe urma lui. A fost un jucator serios si a făcut tot timpul ceea ce i s-a cerut. S-a comportat impecabil si m-as bucura sa semneze cu Galatasaray” spune Raducan care a confirmat faptul ca fundasul portughez Geraldo Alves este ca si plecat din Ghencea: “Nu sunt foarte mari sanse ca Geraldo sa ramana la Steaua. El este foarte apreciat aici si stie asta. Noi nu il lasam pe drumuri, ne-a zis ca deja si-a gasit echipa” a incheiat Directorul Sportiv al echipei Steaua.

Un comentariu »
  1. mda… cum are steaua un jucator mai bun care confirma, cum il vinde

Comenteaza acest articol!