Moraes “Daca exista o oferta buna voi pleca!”

Moraes s-a aratat deschis unei despartiri de Gloria Bistrita in cazul in care o oferta consistenta va fi inaintata pe adresa clubului lui Padureanu
Articol scris de Florin Codreanu Jul 8th, 2010

Moraes a reusit sa marcheze 10 goluri pentru Gloria Bistrita iar acum este dorit cu insistenta in Ghencea

Moraes a devenit atractia verii pentru granzii din Bucuresti in aceasta vara. Cumparat de la Santos de catre Marius Sumudica, atacantul brazilian este curtat cu insistenta de Steaua si Rapid iar Moraes a declarat ca doreste sa evolueze pentru o echipa mare si ca in cazul in care o oferta buna nu va fi inaintata pe adresa clubului, va alege sa-si duca la bun sfarsit contractul cu Gloria Bistrita. Desi conform ProSport.ro, Moraes va ajunge la Steaua la schimb cu Tudose+800.000 euro, atacantul nu a mentionat nimic de un transfer la gruparea din Ghencea:

“Am contract cu Gloria dar, in cazul in care am o oferta despre care presedintele spune ca este buna, am ambitia sa plec la o echipa mai mare care se lupta pentru titlu. Daca se accepta oferta pentru mine, este bine. Daca nu, imi duc la capat contractul cu Gloria” a declarat Moraes pentru sport.ro si ProTv.

De asemenea, Moraes a aratat ca nu are obiective mici si a declarat ca spera ca intr-o zi sa joace pentru nationala Braziliei: “Am ambitia si obiectivul sa joc la nationala Braziliei. Asta depinde doar de mine. Trebuie sa muncesc mult pentru asta” a concluzionat atacantul.

Comenteaza acest articol!