MM Stoica: “Piturca inapoi la Steaua? Asta poate fi gluma anului”

Mihai Stoica nu crede in revenirea lui Piturca la Steaua si spune ca intoarcerea acestuia ar fi echivalenta cu plecarea sa din Ghencea.
Articol scris de Florin Codreanu Jan 14th, 2011

Mihai Stoica in timpul unei conferinte de presa de la Stadionul Steaua

Mihai Stoica a glumit astazi pe seama posibilei reveniri a lui Victor Piturca in Ghencea: “Victor Piturca inapoi la Steaua? Asta poate candida la gluma anului! Nu pot vorbi in numele patronului, dar daca el ar accepta asta, ar fi ca si cum m-ar da pe mine afara. Nu ar fi imposibil, pentru ca am mai fost plecat, dar deocamdata eu sunt cel care ia decizii la club si care colaboreaza foarte bine cu toti ceilalti oameni din club. Piturca si-o dori sa revina, dar nu cred ca doreste si patronul asta. Daca totusi se va intampla, eu as pleca, pentru ca nu as putea sa fiu subordonatul altcuiva decat al patronului clubului” a declarat MM in direct la o emisiune televizata.

Mai mult, managerul general al Stelei a intarit pozitia antrenorului Marius Lacatus: “Steaua are in acest moment un antrenor, iar numele sau este Marius Lacatus. Va rog sa nu mai speculati alte negocieri pentru ca nu exista. Marius este antrenorul echipei, va ramane si dupa stagiul de pregatire si va ramane cel putin pana in vara. Imi doresc sa colaboram cat mai mult timp, pentru ca Marius merita sa reuseasca la Steaua” a precizat oficialul stelist.

El a confirmat faptul ca Gerlado Alves ar putea pleca in aceasta iarna de la Steaua: “Cel mai greu este sa renunti la jucatori la care tii mult, dar daca politica clubului este asta, atunci trebuie s-o respectam. Ma refer la Geraldo, care are un salariu din cauza caruia suntem siliti să ne despartim. Nu e nimic definitiv, pentru ca pentru moment nu are nicio oferta concreta. Daca va aparea, ne vom strange mainile si asta este” a mai adaugat Mihai Stoica.

Comenteaza acest articol!