Martinovic optimist: “Ne vom lupta pentru titlu, o sa vedeti!”

Fundasul sarb al Stelei Novak Martinovic promite ca echipa sa se va lupta pana in ultimul moment pentru titlu;Vezi ce spune despre problema banderolei
Articol scris de Florin Codreanu Jan 6th, 2011

Novak Martinovic dupa marcarea primului sau gol in Ghencea

Fundasul sarb, Novak Martinovic spune ca este mandru ca fanii Stelei il apreciaza atat de mult incat sa-l considere unul dintre posibilii capitani in Ghencea: “Ma bucura mult parerea fanilor, pentru mine conteaza foarte tare faptul ca sunt apreciat dar in acelasi timp ma motiveaza in plus. Nu cred totusi ca se pune problema schimbarii capitanului la Steaua, il avem pe Cristi Tanase, asa ca nu are rost sa deschidem acest subiect” marturiseste Martinovic, care in 2007 juca la micuta echipa plava, FK BSK BorĨa.

Fundasul care la sfarsitul lunii va implini 26 de ani, spune ca distanta fata de lider e mare dar recuperabila: “Distanta fata de Otelul este mare, dar sunt sigur ca o vom recupera. Vom juca numai cu acest gand si o sa vedeti ca ne vom bate pentru titlu”. Novak este fericit ca in turneul din Antalya se va intalni cu conationalii sai de la Steaua Rosie Belgrad. Mai mult el are si o propunere surpriza pentru oficalii ros-albastrilor: “Abia astept intalnirea cu Steaua Rosie. Sper sa nu se ajunga iar la batai, nu de alta dar am trei prieteni acolo. Chiar am bvorbit cu ei si i-am rugat sa jucam fotbal nu sa ne batem. Astept sa-l intalnesc pe Andrija Kaluderovic, are 23 de ani si e superatacant. E mic dar iute, nu-l prinzi. Face fata pretentiilor de la Steaua pentru ca e de Steaua!” spune Martinovic.

Un comentariu »
  1. Imi place optimismul asta al lui, e un jucator 100% dedicat care aduce cu Mirel Radoi mai ales la spiritul de sacrificiu, in conditiile in care o sa fie titular are toate motivele sa devina primul capitan strain din istoria Stelei, are votul meu sarbul :)

Comenteaza acest articol!