Lukasz Szukala este apt de joc pentru meciul cu Ajax Amsterdam

La aproape 24 de ore de la una dintre cele mai grele vesti primite de stelisti, condamnarea patronului la inchisoare cu suspendare, Reghe si ai sai au si motive de bucurie.
Articol scris de Dan Feb 12th, 2013

La aproape 24 de ore de la una dintre cele mai grele vesti primite de stelisti, condamnarea patronului la inchisoare cu suspendare, Reghe si ai sai au si motive de bucurie. Potrivit ultimelor declaratii, Lukasz Szukala este in sfarsit refacut dupa fractura de piramida nazala suferita in urma cu doua saptamani, la meciul disputat impotriva austriecilor de la Sturm Graz, incheiat 3-3, si poate reveni pe teren. Jucatorul anunta insa ca urmatoarele doua zile vor fi hotaratoare in luarea unei decizii.

“Ma simt bine, de 5 zile sunt mult mai bine. A fost un accident nefericit care se poata intampla oricui. Mi-a fost greu la inceput, dar acum sunt bine si voi putea sa revin. Sa vedem acum ce se va intampla cand o sa port masca pe care am primit-o. Ma voi antrena cu masca in urmatoarele doua zile si voi vedea daca pot lovi mingea cu capul. Ramane la latitudinea lui Reghe sa decida daca ma baga in teren sau nu.”, a spus fundasul polonez.

Reghe scapa astfel de una dintre cele mai mari probleme, Steaua stand in acest moment in doar doi fundasi centrali, Chiriches si Gardos, ultimul dintre ei fiind considerat mai mult o solutie de rezerva.

Tatarusanu-Rapa-Chiriches-Szukala-Latovlevici-Bourceanu-Pintilii-Popa-Tatu-Chipciu-Rusescu este echipa tip pentru Ajax, insa urmatoarele doua zile vor decide asupra cuplului de fundasi centrali folosit de Reghecampf.