Junior Moraes, foarte aproape de Ghencea

Atacantul brazilian Junior Moraes ar putea ajunge in vara gratis la gruparea din Ghencea dupa ce Metalurg nu i-a inregistrat contractul.
Articol scris de Florin Codreanu Apr 2nd, 2011
moraes-gloria-bistrita

Junior Moraes, a impresionat efectiv in Liga 1

Desi transferat de Jean Padureanu in Ucraina la Metalurg Donetk, brazilianul Junior Moraes, unul dintre putinii jucatori straini care chiar au confirmat in Romania ar putea ajunge in cele din urma in Ghencea. In aceasta seara, patronului clubului Steaua a anuntat ca “Steaua a mai transferat un atacant”, iar cele doua cotidiane centrale de sport au ajuns la un numitor comun: numele atacantului adus in Ghencea din vara este Junior Moraes.

Informatia a fost confirmata partial si de tatal fotbalistului: “In proportie de 90% s-a inteles cu Steaua, vom vedea ce va fi” a spus acesta. Contactat telefonic de site-ul gsp.ro, presedintele Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, a declarat: “Am spus şi o repet. Şansele ca Moraes să ajungă în Ghencea sînt foarte mari. Urmează să vedem. E impresariat de Victor Becali, deci şansele ca el să ajungă în Ghencea cresc. Momentan nu ştiu dacă a semnat, dar e posibil ca Moraes să se fi înţeles cu Steaua. Vedem zilele viitoare, iar abia atunci vom face anunţul oficial. Cine dă primul banii pe Moraes îl cumpără! Eu în ultima perioadă nu am mai vorbit cu Gigi Becali”.

Moraes nu a fost legitimat de Metalurg Dontek, club care n-a virat fostei echipe  a lui Moraes, Gloria Bistrita niciun euro cent din cei 1.3 milioane de euro. Astfel, gruparea ardeleana isi va cauta dreptatea la FIFA in timp ce impresarii fotbalistului se straduiesc sa-l declare pe Junior liber de contract pentru ca din vara sa poata imbraca tricoul echipei Steaua Bucuresti.

6 comentarii »
  1. Marius Bilasco, Romeo Surdu, Nicolae Dica, Lucian Burdujan, Marius Onofras, Maicon Perreira de Oliveira :|
    Nu zic ca nu ar fi bun dar totusi… avem prea multi atacanti.

  2. @suk da dar dica burdujan si onofras sunt cam plecati iar la surdu i expira contractul iar cum bila mai are contract pan in decembrie iar pe maicon se pare ca nu il mai tine asa ca ne mai tebuie vreo 2-3 ataccanti

  3. Eu zic ca Junior Moraes e peste ce avem la club acum

  4. La multi ani Marius Lacatus ! legenda noastra implineste astazi 47 de ani, multa sanatate si bafta in continuare.
    Laca este unul dintre noi !!!

  5. Aduceti-l ma pe moraes ca ala e bun!o sa vedeti !Becali esti cel mai tare daca-l aduci.

  6. da nea GIGIfati echipa sa le ybchizigura la toti si daca o merge sa vezi peurma perieri de la servitori astia ca astia nu sunt ZIARISTI astia sunt parati, vor sa faca si ei dar nu le iese inchidele gura HAI STEAUA moraesplus ceva e ok

Comenteaza acest articol!