Ilie Dumitrescu: “Nu as putea antrena o rivala a Stelei!”

Noul antrenor al echipei Steaua, Ilie Dumitrescu, il ataca voalat pe fostul selectioner Victor Piturca, predecesorul sau pe banca Stelei.
Articol scris de admin Aug 24th, 2010
ilie-dumitrescu

Ilie Dumitrescu spune ca nu ar accepta sa antreneze o echipa rivala pentru ca este cu adevarat Stelist

Antrenorul echipei Steaua Bucuresti, Ilie Dumitrescu, spune ca nu ar antrena niciodata o echipa rivala Stelei. “Fachirul” marturiseste ca a avut aceasta oportunitate insa nu a putut alege un adversar traditional al echipei sale de suflet. Totodata, Dumitrescu l-a atacat voalat pe predecesorul sau Victor Piturca, antrenor care se afla in tratative avansate cu Universitatea Craiova, echipa rivala Stelei: “Pentru mine, Steaua Bucuresti a fost si va fi unica in fotbalul romanesc. Cand a facut performante, a subordonat adversarul. Eu am fost curtat de foarte multe echipe din fotbalul romanesc, insa n-am acceptat nicio oferta de la vreo rivala a Stelei. Eu sunt stelist” precizeaza actualul tehnician al echipei Steaua.

Dumitrescu spune ca nu are un razboi cu Victor Piturca insa nu crede ca meritul pentru cum joaca echipa ii apartine tehnicianului care a pregatit in primele doua etape Steaua si a adus nu mai putin de 14 jucatori noi: “Am preluat o echipa cu 14 transferuri, judecati ti voi cum a jucat echipa in primele meciuri si cum joaca acum. Nu ma pot pronunta eu. Judecati voi in ce sistem juca Piturca si cu ce sistem joc eu. Daca Halagian a facut selectia si Emeric Ienei a condus echipa, ce inseamna? Ca a luat Halagian Cupa Campionilor? Nu. Important e cine conduce echipa, ce sistem foloseste” marturiseste Ilie Dumitrescu.

4 comentarii »
  1. Ilie e stelist pana in maduva oaselor, daca o sa aiba liniste o sa construiasca o echipa frumoasa in Ghencea, totul tine de omul negru de acolo din loja, daca este lasat in pace Ilie poate aduce campionatul chiar din sezonul asta.

  2. chiar daca consider ca ar mai fi avut nevoie de o perioada ca secund in jurul unui antrenor de la care ar mai fi avut de invatat gen lucescu sau boloni cred ca poate sa faca o treaba buna si chiar i doresc asta daca este lasat in pace de la stana.imi place ca este foarte calculat in declaratii si ca nu tine cont de numele jucatorului ci de cel care e in forma,nu conteaza ca il cheama banel,dorel sau dodel.respect atitudinea lui si daca va merge pe principiu cine merita sa joace nu ca a jucat bine acum nst cati ani cred ca va face lucruri frumoase.bafta ilie

  3. Ilie merita o sansa. Sa fim alaturi de el! Forza Steaua!

  4. Cand il aud/vad vorbind pe Ilie Dumitrescu , pur si simplu aproape ca-mi dau lacrimile , nu stiu sa mai fi auzit un alt Stelist vorbind ca el , omu’ asta iubeste Steaua mai mult ca oricare Stelist in lumea asta,omul asta ar trebui sa ramana antrenor pe viata la Steaua , cand il auzi vorbind despre Steaua , parca auzi o mama vorbind despre pruncul ei nou-nascut. Te iubesc Steaua , Te Iubesc Ilie !

Comenteaza acest articol!