Ilie Dumitrescu: “M-a durut faptul ca fanii mi-au cerut demisia in fata copiilor mei”

Fostul antrenor al Stelei, Ilie Dumitrescu a facut cateva dezvaluiri incendiare in cadrul emisiunii Fanatik.Ilie spune de ce a demisionat de la Steaua
Articol scris de Florin Codreanu Sep 29th, 2010

Ilie Dumitrescu a marturisit ce l-a determinat sa plece din Ghencea

Aseara, in cadrul emisiunii Fanatik de la DigiSport, fostul antrenor al Stelei, Ilie Dumitrescu a facut cateva dezvaluiri legate de plecarea sa din Ghencea: “M-a durut faptul ca fanii mi-au cerut demisia, si m-a durut foarte tare, pentru ca m-am uitat deasupra bancii de rezerva iar acolo erau copiii mei care venisera sa ma sustina. Plangeau, n-am putut suporta asta. Injuriile impotriva mea incepusera ├«nca de la 1-0 cu Astra. La 1-1, eu credeam ca publicul va ├«ncuraja echipa, pentru a ne forta sa incercam sa obtinem victoria. Din minutul 71, ei mi-au cerut demisia! La final am aplaudat tot stadionul” a marturisit Ilie Dumitrescu.

Fostul tehnician al Stelei considera ca suporterii trebuie sa fie alaturi de Marius Lacatus: “El are nevoie de ei asa cum am avut si eu si Piturca si altii. Sunt convins ca fanii il vor intampina bine, pentru ca Marius Lacatus este cel mai mare jucator care a imbracat tricoul Stelei” a declarat Dumitrescu.

Deasemenea fostul antrenor al echipei Steaua a tinut sa precizeze ca jucatorii adusi de la Unirea Urziceni au nevoie de timp si si-a reiterat increderea in actualul lot de jucatori: “Nu vreau sa vorbesc despre ei individual pentru ca m-am atasat de fiecare in parte. Le multumesc pentru atasament si tin sa precizez ca eu cred in continuare in ei. Jucatorii adusi de la Unirea au nevoie de putin timp, sunt jucatori foarte valorosi” crede Ilie.

2 comentarii »
  1. Raul=Real…Giggs=Manchester….Lacatus=Steaua.
    Un jukator imens…ii doresc tot suceesul din lume,sper sa reuseasca la Steaua.

  2. nu trebuia ceruta demisia lui Ilie Dumitrescu!!!! daca ti cu o echipa cu adevarat trebuie sa ti k ea si cand pierde si cand castiga…nu daca o pierdut un meci deja cereti demisia antrenorului..ILIE DUMITRESCU este un antrenor foarte bun ii doresc mult succes…FORTZA STEAUA FORTZA ILIE DUMITRESCU:x:x:x:x…SI FORTZA LACATUS:x:x:x:x

Comenteaza acest articol!