Geraldo Alves a semnat cu Steaua!

Al 9-lea jucator transferat de Steaua in aceasta perioada de transferuri este Geraldo Alves un fundas central care a evoluat la gruparea AEK Atena
Articol scris de Florin Codreanu Jul 8th, 2010
Geraldo Alves

Noul jucator al Stelei, Geraldo Alves, in actiune pentru fosta sa echipa, AEK Atena

Transferurile in Ghencea nu se mai termina! Dupa ce Piturca a dat afara aproape jumatate de lot si a adus la echipa inca 8 jucatori noi, noul antrenor al Stelei nu s-a oprit aici si a mai adus la echipa un fundas si anume Geraldo Alves. Venit din postura de jucator liber de contract, Geraldo Alves va semna cu “ros-albastrii” pe doi ani. Ultima echipa la care acesta a evoluat a fost AEK Atena.

Jucatorul in varsta de 29 de ani evolueaza pe postul de fundas central va merge cu echipa in al doilea cantonament din aceasta vara. Avand 1,84 metri inaltime, portughezul s-a nascut pe 8 noiembrie 1980 la Povoa Varzim si si-a inceput cariera de jucator profesionist la Varzim in 1998. A fost ulterior cumparat de Benfica insa nu a apucat sa evolueze decat foarte putin pentru prima echipa iar ulterior a mai jucat pentru Beira Mar, Gil Vicente si Pacos Ferreira in perioada 2002-2007, transferandu-se apoi la AEK Atena unde a evoluat pana in 2010.

Coleg cu Ilie Iordache in Grecia la AEK, fostul atacant al Pandurilor Targu-Jiu si Rapid l-a laudat pe fundasul portughez spunand ca acestuia nu-i va trebui timp de acomodare in Liga I si ca va reusi sa se impuna fara probleme in Romania. Alves este cel de-al 9-lea transfer facut de Steaua în aceasta vara, dupa Iordan Todorov, Dorel Stoica, Razvan Stanca, Alexandru Pacurar, Florin Gardos, Octavian Abrudan, Mihai Radut si Novak Martinovici.

Comenteaza acest articol!