George Tucudean este la Steaua


Articol scris de Dan Jan 29th, 2015

Dupa mai multe runde de negocieri care au avut loc aseara la Londra si in cursul zilei de azi, George Tucudean este oficial jucatorul Stelei.
Desi jucatorul se intelesese inca de ieri cu Steaua, cluburile n-au fost de acord cu anumite clauze din contract. Insa azi, in jurul orei 18:00, Charlton si Steaua au parafat intelegerea. Este o premiera pentru Romania ca un jucator sa fie imprumutat in Liga 1 un an si jumatate, realizata datorita relatiei bune dintre agentul jucatorului, Anamaria Prodan si oficialii clubului englez. Gigi Becali a mandatat-o pe sotia fostului antrenor al ros-albastrilor sa negocieze transferul lui Tucudean, iar agentul s-a deplasat la Londra pentru a finaliza afacerea. La parafarea actelor a participat si avocatul Dan Idita.

Steaua - Dinamo pe Arena Nationala

Tucudean va ajunge zilele acestea in cantonamentul Stelei din Turcia. Steaua nu va plati nimic pentru imprumut si va achita o mica parte din salariul de peste 900.000 de euro al atacantului de 23 de ani.
Tucudean spune pentru SteauaFC.com ca acum trebuie sa munceasta mult ca sa arate ca nu a fost transferat degeaba. “Sunt bucuros pentru ca am semnat si voi imbraca tricoul Stelei. Stiam despre interesul de a ma transfera inca de anul trecut si consider ca este un pas inainte in cariera mea sa evoluez pentru o echipa care-si propune performanta pe plan european. Acum, ramane sa muncesc foarte mult pentru a demonstra ca merit sa joc la Steaua si sper sa nu insel asteptarile, fiindca sunt constient de faptul ca efortul facut de club trebuie recompensat prin evolutii bune. Imi doresc sa castig trofee si ma bucur pentru faptul ca ma aflu la un club care-mi va usura aceasta misiune!”, a declarat Tucudean pentru site-ul Stelei.

Comenteaza acest articol!